Klavye ayarlarından olması lazım kurcala oralarıArkadaşlar ben yeni bir klavye yükledim lehçe, ancak metin tahminleri lehçede çıkmıyor.
bunu yapabilmenin bir yolu var mı?

hala güncellemeleri denetliyor abi henüz gelmedievet o klavyeyi yükledikten sonra ota güncelleme gelmesi lazım. Dil güncellemesi. Ondan sonra tahminler çalışır.
Ses kısma ve güç tuşuna 10 sn (titreşim gelene ve yeniden başlayana) kadar basılı tutmayı denedin mi?
arkadaşlar. L820 kullanıyorum şöyle bir şey fark ettim. Pro cam ile fotoğraf çektikten sonra foto çekilir çekilmez kısa bir süreliğine resmi gösteriyor ve tekrar Live kamera moduna dönüyor ya işte o kısa gösterimde resim çok net oluyor fakat resimlerden çektiğimiz resmi açtığımızda sanki açar açmaz resme photoshop uygulayıp biraz flulaştırıyor.bu herkeste bu şekilde mi?
Normalde olmaması gerekiyor, sanırım servis yolu görünüyor.kardeş denedim yine aynı bir tepki yok bir anda böyle birşey olabilirmi bn daha önce hiçbir telefonda karşılaşmdım
Bende de aynıarkadaşlar. L820 kullanıyorum şöyle bir şey fark ettim. Pro cam ile fotoğraf çektikten sonra foto çekilir çekilmez kısa bir süreliğine resmi gösteriyor ve tekrar Live kamera moduna dönüyor ya işte o kısa gösterimde resim çok net oluyor fakat resimlerden çektiğimiz resmi açtığımızda sanki açar açmaz resme photoshop uygulayıp biraz flulaştırıyor.bu herkeste bu şekilde mi?
arkadaşlar. L820 kullanıyorum şöyle bir şey fark ettim. Pro cam ile fotoğraf çektikten sonra foto çekilir çekilmez kısa bir süreliğine resmi gösteriyor ve tekrar Live kamera moduna dönüyor ya işte o kısa gösterimde resim çok net oluyor fakat resimlerden çektiğimiz resmi açtığımızda sanki açar açmaz resme photoshop uygulayıp biraz flulaştırıyor.bu herkeste bu şekilde mi?
Konu vardı forumda. Yazılım destek bölümünde. Küçük Bi hile ile yükleyebilirsinLumia 820'ye pro cam nasıl yükledin? desteklemiyordu çünkü.
Yere düştü mü işin yoksa kamerasıydı wifisiydi ara dur
)l820 ye data sense gelmedi hala bu konuda bilgisi olan varmı güncelleme geldi ama içinde yok