İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

musti15fb

Üye
Lumia Kapasite Kontrol'da ki geçici dosyalar ne zamanda bir sistem tarafından temizleniyor? "Sil" diye seçenek var ama geçici dosyaları bastığımda silmiyor. Sistem tarafından otomatik temizlenir diyor bende öyle umut ediyorum. 16 GB'lık Lumia 925 kullanıyorum ve o geçici dosyalar 125 MB alan kaplıyor. Ben o alana 50 resim çeker koyarım.. Birde "Diğer" diye bir kısım var 811 MB kaplıyor ne işe yaradığı da yazmıyor o da ayrı bir muamma.

tarikkaya

Üye
arkadaşlar öncelikle forumda bir arkadaşımın daha aynı sorunu yaşadığını fakat halleddiğini gördüm benimki tamamen sorunlu telefonumu her iki şekilde güncelledim retail ilede nokia care suite ilede ve ekranı diğer ıvırı zıvırı herşeyi güncelledim telefonum nokia lumia 920 türkcell black rom glance menüsü geliyor fakat açığıda secsem diğer şeyleride secsem saatide açsam telefonun ekranını kapattığımda glance saati gelmiyor diğerözellikleri sorunsuz nokia care suite ile yaptığım ekran testlerinden sorunsuz gecti sensor testlerindensorunsuz gecti herhangi başka bi şikayetim yok. sadece saatim açılmıyor yardım edin lütfen atmadığım rom kalmadı.

efeler12

efeler12

Üye
saat ve bildirimleri açtıysan gelmesi lazım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar öncelikle forumda bir arkadaşımın daha aynı sorunu yaşadığını fakat halleddiğini gördüm benimki tamamen sorunlu telefonumu her iki şekilde güncelledim retail ilede nokia care suite ilede ve ekranı diğer ıvırı zıvırı herşeyi güncelledim telefonum nokia lumia 920 türkcell black rom glance menüsü geliyor fakat açığıda secsem diğer şeyleride secsem saatide açsam telefonun ekranını kapattığımda glance saati gelmiyor diğerözellikleri sorunsuz nokia care suite ile yaptığım ekran testlerinden sorunsuz gecti sensor testlerindensorunsuz gecti herhangi başka bi şikayetim yok. sadece saatim açılmıyor yardım edin lütfen atmadığım rom kalmadı.

Ekran filmi kullanıyorsan sökmeyi dene. Garip ama gerçekten de ekranlarda problem yaptığına şahit olmuşluğum var. Belkide filmin malzemesinden kaynaklı bir statik alan oluşuyor ve etkiliyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: kerzakov
PureFood

PureFood

Üye

abiler bu ne demek :D nokia resmi sayfaları bir bir bunu paylaşıyor. thanks apple diyerek.

ÖEY

ÖEY

Üye
"Taklitçilik pohpohlamanın en güzel yoludur" diyor kabaca :D Bugün yeni iphone tanıtımı olacaktı, sanırım wp8'e çok benzer özellikler eklendiyse ondan yazmışlardır. IOS 7 nin wp8'den pek çok şeyi çalıp çırptığını biliyoruz zaten ;)

PureFood

PureFood

Üye
abi olay renkli kapaklardan geçiyor :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Ha doğru ya o da var :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kimse 3000 lira verip almaz o cihazı

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Her defasında kimse almaz diyoruz ama bir bakıyoruz çoğu kişi almış elinden düşürmüyor ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Millette hava atmak için para çok alırlar mutlaka :) Bilinçsiz tüketici cenneti Türkiye :D

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, skynet ve OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
o kullanıcıların çoğu kişi sadece aramak için kullanıyor diğer özelliklerden. Anladığı yok fazla kullanamıyorlar kullananlar alınmasın şimdide

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Doğru söze ne hacet

• Beğen
Tepkiler: csH
csH

csH

Üye
aynen:spr

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia620 ile İphone 5C çok karıştırılır. Hele renkler aynı olsun masadan yanlış telefonu alıp kalkan çok olur:kop:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, Murat Alper, pirenuri ve 2 diğerleri
narnia16

narnia16

Üye
Adamlar ucuz iPhone diye Türkiye' ye gelişi en iyi ihtimalle 1700-1800 ₺ olacak cihaz çıkardılar ama Türk insanı bunu yemez. Adamı aldığına pişman ederler. Birinin elinde görseler dalga geçerler ucuz diye bunu mu aldın lan az daha verip 5s alsaydın diye :d:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
PureFood

PureFood

Üye
5s alacağıma giderim 925 alırım param cebimde kalır :D

• Beğen
Tepkiler: narnia16
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar amberi kurucam fakat rehberimi nasıl yedekleyebilirim çoğu sim'de vardı fakat yeni numaralarekledim bunlar sim'e mi yoksa telefon hafızasına mı yedeklendi bilmiyorum nasıl anlarız ve yedekleme işleminiyapabiliriz yardımcı olabilir misiniz?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar amberi kurucam fakat rehberimi nasıl yedekleyebilirim çoğu sim'de vardı fakat yeni numaralarekledim bunlar sim'e mi yoksa telefon hafızasına mı yedeklendi bilmiyorum nasıl anlarız ve yedekleme işleminiyapabiliriz yardımcı olabilir misiniz?
Resimler, Uyguluma ve Ayarlar bulut hesabına yedeklenir, kişiler ise microsoft hesabında muhafaza edilir. Sen sıfırlama yada flash sonrası microsoft hesabını tanımladığında kişiler otomatik olarak eşitlenir yani cihaza aktarılır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

Üst Alt