flutewoddy
Üye
bana yüklü geliyor smart camMemo sana zahmet baksana mağazada Smart cam varmı? bende yok gözküor![]()
bana yüklü geliyor smart camMemo sana zahmet baksana mağazada Smart cam varmı? bende yok gözküor![]()
O banada geliorbana yüklü geliyor smart cam
Mağazda Varmı?yokO banada geliorMağazda Varmı?
Niye acaba
Smart Camera Güncellicektim mağazda yok cihazınızda kullanılamıyor diyor 
demek ki daha mağazada 720 amberli olarak gözükmüyorNiye acabaSmart Camera Güncellicektim mağazda yok cihazınızda kullanılamıyor diyor
![]()
Lumia 720 de aratınca cıkmıor. Googleden bulunca mağazada Cihazınızda kullanılamıyor diyorNokia Smart Cam aynen böyle yazarak arıyorsunuz değil mi? Benim cihaz l920 gerçi ama ben aratınca çıktı.

YokGüncellemeden sonra herhangi bir sorun çıktı mı sizde?
Bu arada Lumia 720 Bazı Ülkelerde Coming Olmuş.Lumia 520 TR Coming (Yakında Durumunda) 2 güne Kalmaz OTA gelirBırak açık kalsın lazım oluyorwifi konum falan açık olunca telefonu kapatınca otomatik açılıyor normal mi bu
Telefon şarjdaysa normal ama değilse anormal.Telefon mu açılıyor wifi falan mı açılıyor tekrar?wifi konum falan açık olunca telefonu kapatınca otomatik açılıyor normal mi bu
telefon şarjda değilken oluyor bu sadece wifi için geçerli değil hepsi için geçerli telefonu kapattığımda otomatik tekrar açılıyor amberden sonra oldu buTelefon şarjdaysa normal ama değilse anormal.Telefon mu açılıyor wifi falan mı açılıyor tekrar?
Çok yakında Nsu gelir.ya biri cevaplarsa çok sevinirim 520 ye amber 2 gune gelirmi ???
Hatalar devam ediyor mu Mert?

Ben hiç Bi sorun yasamadımdevam ediyor abi maalesef![]()