Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
tamam :biggrin:sölerimforum iğrenç oldu giresim gelmiyo yazılar brbine grddi sanki
evet biraz oyle oldu :D eskisindeki gibi tüm yazılar otomatik olarak istediğimiz yazı tipinde çıksa iyi olurdu :( kahverengi comic sans gorunce kendi mesajım olduğunu anlıyodum :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
evet biraz oyle oldu :D eskisindeki gibi tüm yazılar otomatik olarak istediğimiz yazı tipinde çıksa iyi olurdu :( kahverengi comic sans gorunce kendi mesajım olduğunu anlıyodum :ehe

aynen eski hali daha hoştu benceperformans romu yükledim güzel şahsen buda antutu skorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tolganın romunu geliştirdim ve işte sonuç nsl tolga iyi ayarlamismiyim??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben drek kurdum 8421 çıktı bu nasıl gelişmiş hali oluyor ???

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hangisi o ben v1 diyorum

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben son olan romu denedim bgun 1.1 i

The Shadow

The Shadow

Üye
ben gb de bunu yapıyorum tolganın romu kursam Allah bilir neler olacak :disko:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
hile bu fotomontajjjjjj :box

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben gb ye dönücem jb den tksiniyorum :kirbac:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
stabil+ adında bir gb romu yapıyorum yarın deneyeceğim jb ye benzer biraz bakalım nasıl olacak :)

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap

selo811996

Üye
Burda verilen gb rom 4 mb güncellemeyi alınca brick oluyomu acaba

agcakral

agcakral

Üye
Evet oluyor güncellemeyin sakın.

The Shadow

The Shadow

Üye
Burda verilen gb rom 4 mb güncellemeyi alınca brick oluyomu acaba
iyi de lk6 yı kurduysan güncelleme gelmiyor ki :pro: eğer lh4 kurduysan odinden 3 parçalı rus romundan sonra lk6 flashla daha hızlı :spr

selo811996

Üye
Burdaki 2.3.6 yı kurdum direk başlangıçtaki yazıda kalıyor nedeni ne acaba eksik birşeylermi yaptım ???????

sizinde başınızı ağrıttım ama bu sorunla daha önce karşılaşmamıştım ne yapmalıyım bilmiyorum jb tekrar kurdum açıldı ama bildiğiniz gibi kasmalar oluyor buda iyice canımı sıktı sorunsuz dönmenin yolu varsa yardım edin lütfen :horse:

agcakral

agcakral

Üye
Rus romunu indir flashla kardeşim, nette bolca konu mevcut bu konuda.

The Shadow

The Shadow

Üye
Burdaki 2.3.6 yı kurdum direk başlangıçtaki yazıda kalıyor nedeni ne acaba eksik birşeylermi yaptım ???????

sizinde başınızı ağrıttım ama bu sorunla daha önce karşılaşmamıştım ne yapmalıyım bilmiyorum jb tekrar kurdum açıldı ama bildiğiniz gibi kasmalar oluyor buda iyice canımı sıktı sorunsuz dönmenin yolu varsa yardım edin lütfen :horse:
Kardesim internette mevcut 3 parcali rus romu :) ace 2 gb ye geri donme diye arat cikar :) kurulumda verilmistir zaten kuramazsan yardim ederiz merak etme :)nerde bu millet :polis:

Son düzenleme:

Üst Alt