Uygulama S3 Mini XXAMB4 için root dosyaları

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini XXAMB4 için root dosyaları
öncelikle cwm dosyasını yüklüyoruz

* Telefonumuzu USB ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.
* Odini açıyoruz.
* PDA yazan kısma indirdiğimiz CWM dosyasını rar içinde çıkarıyoruz ve çıkan dosyayı ekliyoruz.
* Start tuşuna basıyoruz
* Bir kaç saniye sonra işlem tamamdır.

Not: Odinde sadece Auto-Reboot ve F.Resest Time yazan kısımların işaretli olması gerekiyor diğerlerinde bir işaret olmayacak.

sonra root dosyasını indirip hafıza kartına atıyoruz ve cwm menuden instal deyip bu dosyayı flaslıyoruz telefonu yeniden başlatıyoruz işlem tamamdır.

ALINTIDIR.
BİRÇOK KİŞİ I8190XXAMB4 için root dosyalarını arıyordu internette dolaşırken rast geldim ben kurdum hiç bir sıkıntı yok.

Samet.25

anabant surumunun onemi yok aslinda herhangi bir rootlu s3 mini romu olur.

geographerr

geographerr

Üye
setup connection da kalıyor bu, program mı sıkıntılı yoksa sürücüler mi arıza çıkarıyor bilemedim?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Adım adım anlatılanı takip ediniz eksik bir yer vardır muhakkak.
Valla hocam paylaşmak istedim gerekli gereksiz size kalmış :)

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
cwm yüklenince işlemi telefondan mı yapıyoruz.?

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Saol yararlı.

furki003

Üye
Kardeş sen rar dosyası demişsin fakat md5 uzantılı bir dosya indiriyor yardım eder misin ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen rar dosyası demişsin fakat md5 uzantılı bir dosya indiriyor yardım eder misin ?
sonra root dosyasını indirip hafıza kartına atıyoruz ve cwm menuden instal deyip bu dosyayı flaslıyoruz telefonu yeniden başlatıyoruz işlem tamamdır.
Bu işlemi atlamışsınız hocam. Buradan indirdiğinizi recoveryden flashlayacaksınız. :spr

kerimetlec

kerimetlec

Üye
Bu işlemi yaptıktan sonra amb4 orjinal romu geri yüklesek eski cwm gelirmi.

kerimetlec

kerimetlec

Üye
AMB4'e yaptım sorunsuz tamamlandı. Şimdi rootlu. Teşekkürler çok güzel bir paylaşım.

yunus_7888

Üye
Sorunsuz yükledim...

Üst Alt