İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Yok zaten öylesine sorayım dedim bende :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bazen telefon açıkken usb tanımıyor telefonu açıp kapatınca düzeliyo birde usb'yi takınca 2-3 saniye sonra telefon titriyo yani takı takmaz şarj ve usb'yi görmüyo neden acaba?
usb tanımıyordekn derken pc taktıgın zaman mı tanımıyor yoksa sarjdamı görmüyor pc de görmüyor ise farklı usb girişine tak sorun düzelir hemen görmemesinin nedeni şu bence telefonu kontorl ediliyor wp sistemler tel kapalıyken sarj olmuyorya eğer kapalıysa açması lazım orda kısa bir süre geçiyor bence
Bilmiyorum bu bir sorunmu ama gene de yazayım :D Şimdi diyelim pc'ye bağlı şarj oluyor ya cep o şekilde çektiğim resim veya video pc'den telefonun içine baktığımda görünmüyor illa usb'yi söküp takacamki öyle göstersin :( Sizde de durum aynımı ? :rolleyes:
çok güzel bir noktaya değindiniz bende 2 gün önce farkettim bunu bana göre büyük kayıp çok önemli bir şey anlık göstermiyor resim çekme degiilde meselsa telde bir programda fotosohp yaptın kaydettin onu anlık olarak kaydedilen kısımlarda göremiyorsun bence bunun acilen çözülmesi lazımbenimde bir sorum olucak ben L920 yi blutot ile pc baglamak istiyorum bu kabloyla baglanan programdan yapamıyoruz onu onun için ayrı bir program falanmı var yoksa şuanlık böyle bir şey yok mu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pc bluetooth özelliğini destekliyorsa iki cihazı birbirine tanımlaman yeterli.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar l920 nsu ile sizce güncelleyimmi ? pro camda felan sıkıntılar varmış bu yüzden pek güncellemek istemiyorum aslında napıyım sizce?

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar l920 nsu ile sizce güncelleyimmi ? pro camda felan sıkıntılar varmış bu yüzden pek güncellemek istemiyorum aslında napıyım sizce?
Güncelle gitsin korkma :D Pro Cam'deki sorun genel bir sorun yani tüm 9xx serisi için bir sorun oluşmuş ve birkaç güne sorun düzeltilip tekrar markete yüklenecek.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Güncelle gitsin korkma :D Pro Cam'deki sorun genel bir sorun yani tüm 9xx serisi için bir sorun oluşmuş ve birkaç güne sorun düzeltilip tekrar markete yüklenecek.
abi sorun neymiş acaba ya ben bi sorun göremedim uzun süredir kullanıyorum

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu sıfırla ya da flaşla bak bakalım pro cami bulabiliyor musun bir daha :D:D

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
mesutcinik

mesutcinik

Üye
procam geri gelene kadar telefona toz kondurmak yok abi :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Elimi sürmüyorum abi inat ettim o OTA buraya gelicek. :D :D

• Beğen
Tepkiler: narnia16 ve ÖEY

bariz_acik

Üye
ya lütfen yardımcı olun lumia da onbelleği ve çerezleri nasıl silicem. Ayarlarda geçmişi sil yazıyı Bi tek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmişi sil seçeneği çerezleri silmiyor mu?

ÖEY

ÖEY

Üye
Temizliyor Gökçen:oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Pc bluetooth özelliğini destekliyorsa iki cihazı birbirine tanımlaman yeterli.
ben şimdi teli bağlıyorum ancak normalde depo olarak bilgisayarımda gözükmüyor bunun için ayarlamalar yapmak lazım siz bir denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız bence pc suite gibi bir şey kurmak lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben Bluetooth ile hp laptopumu cihaza bağlıyorum ve her iki cihaz arasında dosya transferi yapabiliyorum.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar mağlumunuz gece çekimlerinde deklanşör süresini uzun tuttuğu için telefonu hareketsiz tutmamız gerekiyor acaba bu işi yapabilecek bi ek alet kullanan, bilen gören var mıdır ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Buralarda hiç görmedim ama sana şöyle bir şey lazım. :)

• Beğen
mesutcinik

mesutcinik

Üye
aynen böyle bişey ama bu biraz teferruatlı tabi abi daha ufak olabilir ama gece iyi çekimler için kesinlikle şart bu...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen böyle bişey ama bu biraz teferruatlı tabi abi daha ufak olabilir ama gece iyi çekimler için kesinlikle şart bu...
Evet bence de fazlasıyla teferruatlı ama çok iyi iş görür.

• Beğen

Üst Alt