evet aynisi guzel oyun bende basladim baslayali teli elimden birakamiyom lvl 32
clana gelebilirim seninse clansildim clani ugrasmaktan vazgectim .d

Beyler maxicep famili degilde biz Çılgın Turkler diye klan açtık bayada iyi gidiyoruz ilk yüzde idik bir kac sorun oldu düştük gelin bize beraber dahada yükselelim?bu arada ben develop lvl 56 ve her türlü yardıma hazırım.

guzel oyun alisirsinBende başladım becerebilirsem oynamaya devam edicem.
Inşallahguzel oyun alisirsin
şu saldırıda askerlerin kafasına göre hareket etmesi sinir bozucu.askerler farkli farkli yerlerw saldiriyo kimi yagma icin kimi toplara filan saldirmak icin ona gore strateji olusturman lazim benim savas puani 900 simdi dusuruyorum saldiri almayip kendimi gelistiricem daha sonra saldiriya gecicem sende boyle yap bence yagma ile kaynak topla kendini gelistir sonra saldirirsinInşallahşu saldırıda askerlerin kafasına göre hareket etmesi sinir bozucu.
Öyle yapacağım zaten gelişmem lazım 40 000 olmasaydı keşke klana girebilmek için kaç gün bekleyeceğim acabaaskerler farkli farkli yerlerw saldiriyo kimi yagma icin kimi toplara filan saldirmak icin ona gore strateji olusturman lazim benim savas puani 900 simdi dusuruyorum saldiri almayip kendimi gelistiricem daha sonra saldiriya gecicem sende boyle yap bence yagma ile kaynak topla kendini gelistir sonra saldirirsin

Geliştirirler heralde onuda.klan onemli degil zaten simdilik cunki yardim ozelligi filan yok