'Jungle Heat' Oynayan Varmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
'Jungle Heat' Oynayan Varmi ?
Arkadaslar varmi oynayan ? Oynamayan Arkadaslara Tavsiye Ederim Clash of Clans in Aynisi Marketten Ucretsiz Indirebilirsiniz.

seksek771

Üye
hilesi cıkmadımı ya bende oynuyorum

Samet.25

Konu Sahibi
hilesi yok oyunun sunuculara kaydedilgigi icin

Peocawe

Peocawe

Üye
bende iphone da clash of clans oynuyordum, 2-3 gün önce bu oyunu keşfettim. clash of clansın kopyası resmen. çok hoşuma gitti 15lvl oldum ismim Peocawe.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

Samet.25

Konu Sahibi
evet aynisi guzel oyun bende basladim baslayali teli elimden birakamiyom lvl 32

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
evet aynisi guzel oyun bende basladim baslayali teli elimden birakamiyom lvl 32

ben şimdi binaların seviyelerini geliştirmeyle meşgulum :D clana gelebilirim seninse clan

- - - Eklendi - - -

aratıyorum ama bulmuyor clan ismini

Samet.25

Konu Sahibi
sildim clani ugrasmaktan vazgectim .d

Samet.25

Konu Sahibi
Aklıma geldide sitede oynayan yok fazla diye kurmadım kurarsanız gelirim bende

Peocawe

Peocawe

Üye
ben açtım MaxiCep Family diye.. ama nasıl oldu anlamadım 3 saatte üye sayısı 30un üstüne çıktı :D

sbsbs

Üye
Beyler maxicep famili degilde biz Çılgın Turkler diye klan açtık bayada iyi gidiyoruz ilk yüzde idik bir kac sorun oldu düştük gelin bize beraber dahada yükselelim?bu arada ben develop lvl 56 ve her türlü yardıma hazırım.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Beyler maxicep famili degilde biz Çılgın Turkler diye klan açtık bayada iyi gidiyoruz ilk yüzde idik bir kac sorun oldu düştük gelin bize beraber dahada yükselelim?bu arada ben develop lvl 56 ve her türlü yardıma hazırım.

Hazırda clanımız varsa tabii neden olmasın. :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende başladım becerebilirsem oynamaya devam edicem.

Samet.25

Konu Sahibi
Inşallah :) şu saldırıda askerlerin kafasına göre hareket etmesi sinir bozucu.
askerler farkli farkli yerlerw saldiriyo kimi yagma icin kimi toplara filan saldirmak icin ona gore strateji olusturman lazim benim savas puani 900 simdi dusuruyorum saldiri almayip kendimi gelistiricem daha sonra saldiriya gecicem sende boyle yap bence yagma ile kaynak topla kendini gelistir sonra saldirirsin

FeLonieS

FeLonieS

Üye
askerler farkli farkli yerlerw saldiriyo kimi yagma icin kimi toplara filan saldirmak icin ona gore strateji olusturman lazim benim savas puani 900 simdi dusuruyorum saldiri almayip kendimi gelistiricem daha sonra saldiriya gecicem sende boyle yap bence yagma ile kaynak topla kendini gelistir sonra saldirirsin
Öyle yapacağım zaten gelişmem lazım 40 000 olmasaydı keşke klana girebilmek için kaç gün bekleyeceğim acaba :D

Samet.25

Konu Sahibi
klan onemli degil zaten simdilik cunki yardim ozelligi filan yok

-Hokage-

-Hokage-

Üye
bende başladım bu yazdıklarınızın üzerine 11 level oldm