'Jungle Heat' Oynayan Varmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Şimdi Komuta merkezini 3. seviyeye getiriyorum. Gelince Savunmamı tamamlayabilecem duvarlarla. Sonra da Güzel bir savunma stratejisi belirleyip ona göre tekrar düzenleyeceğim köyü :eller:

Türe

Türe

Üye
Koruma yok mu zaten ? Daha almana gerek yok. Elmaslari bitirme. Ben bitirdim malesef :ehe

Samet.25

Konu Sahibi
koruma alma sana biri saldirirsa yikarsa koruma veriyo elmasi harcama cok lazim olcak komuta merkezini 7 ye cikarcam 7 gün suresi var .d cok uzun ya

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Harcamayayım. :D yanlışlıkla inşa olurken 5 elmas verdim zaten içime oturdu.

sbsbs

Üye
beyler aranızda kupası 1300 ve üzeri olan var mı ?

CramaSter

Üye
türkiye 2. siyim isteyen varsa duzgun bır klan kurabılırız genelde ilk 100 deyım

murat mercan

Üye
Arkadaşlar ısteyen katılabılır bıze .Klanımızın amacı elmas kazanmak bunun ıcın kupa kasıyoruz.+50 level ustu ve destek atan onlıne arkadaşlar arıyoruz .65 levelım ben
Klan adı : LORD OF THE TC

Son düzenleme:
Narutodth

Narutodth

Üye
Bende basliyorumm :biggrin:

murat mercan

Üye
arkadaşlar klana bekleriz herkesi ama en az 50 sevıye olması lazım :D

ziqoli52

Üye
s.a oyunda gördüm clanı foruma girmem aslında bunu yazmak için girdim
oyundaki nickim Paradox derece 2096 kupa yani lvl 59 davet gönderirsen sizin klana giriyim clanda turnuva puanı 1k ya yakın yapıyorums.a oyunda gördüm clanı foruma girmem aslında bunu yazmak için girdim
oyundaki nickim Paradox derece 2096 kupa yani lvl 59 davet gönderirsen sizin klana giriyim clanda turnuva puanı 1k ya yakın yapıyorums.a oyunda gördüm clanı foruma girmem aslında bunu yazmak için girdim
oyundaki nickim Paradox derece 2096 kupa yani lvl 59 davet gönderirsen sizin klana giriyim clanda turnuva puanı 1k ya yakın yapıyorum ÇILGIN TÜRKLER

berrdushh

berrdushh

Üye
Çok fena bi oyun hile denedim ama olmuyor :-) paraya kıyıcaz gibi görünüyor :-)

sbsbs

Üye
Gelmek isteyen herkezi "J.H Türkiye" Klanıma bekliyorum.
Ben DEVELOP. 88levelim Yardım esirgememKlanıma katılan ilk 10 kişiye arkadaşlıktan kazanılan olan elmasları ugraşmadan kazandıracagım.

Klan Adı: "J.H Türkiye"
General: DEVELOP

enterneoll

enterneoll

Üye
Ben clash of clans çok daha iyi geri kalanı clash of clans çakması

blacktalon

blacktalon

Üye
Silinmesinin nedeni mail ile kayit yapmamandandir

enterneoll

enterneoll