Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

malenki

Üye
açılış ekranında kalıyor

açılış ekranında kalıyor

Yönetici tarafından düzenlendi:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
nasılsınız millet 2 gün aranızda olamadım özledim şaka maka ;)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben performans romu 1.1 indricem drive den indrrken yarıda keslio hep böle oldu napsam acaba

007emin

007emin

Üye
root yapılması I8160L ile fark edermi

007emin

007emin

Üye
Peki ben I8160L telefonuna nasıl root atacam
fark eder eğer ı8160 gibi rootlarsan herhangi bir brick çeşidi olabilirsin :)
L latin versiyonu nfc si var mı bilemem ama nfc li versiyon P

Peki ben bu I8160L telefona nasıl root atarım bilgin varmı

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki ben I8160L telefonuna nasıl root atacam

Peki ben bu I8160L telefona nasıl root atarım bilgin varmı
bazı root programları var framaroot gibi bunları deneyebilirsin :)ya da bir yerden ı8160L nin orjinal kernelini bulursun gerisi kolay :)

007emin

007emin

Üye
bazı root programları var framaroot gibi bunları deneyebilirsin :)ya da bir yerden ı8160L nin orjinal kernelini bulursun gerisi kolay :)
çok saol bilgilendirdiğin için yani uygun kerneli bulduktan sonra supersu yu yüklüyecem ve bitecek değil mi

The Shadow

The Shadow

Üye
çok saol bilgilendirdiğin için yani uygun kerneli bulduktan sonra supersu yu yüklüyecem ve bitecek değil mi
e tabii :) ama ben şimdiye kadar ı8160L için bir kernel gormedim daha :D o yuzden programlarla işe başlasan senin için iyi olur :)

007emin

007emin

Üye
e tabii :) ama ben şimdiye kadar ı8160L için bir kernel gormedim daha :D o yuzden programlarla işe başlasan senin için iyi olur :)
yaaa:( bakalım yapabilecek miyim gerçik yabancı bir sitede bundan bahsediyordu inş yaparım

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
performans rom 1 1 den memnunmusnuz kurcamda

Üst Alt