SONYERİCSSON YAZILIM GÜNCELLEMESi

Sponsorlu Bağlantılar

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
SONYERİCSSON YAZILIM GÜNCELLEMESi
Sony ericsson telefonu olupta yazılım güncellemesi yapmamış olan arkadaşlar için ön bilgi güncellemenin videosu çektim videoda dikkat ederseniz p1 modelini seçtim ama p990 yani benim tefonumu tanımladı uıq işletim sistemi tefonların resmi var fakat java tabanlı bazı telefonların resmi yok w810 , k750 gibi fakat sorun deyıl herhangi bir modeli seçın telefon modelinizi tanıyor güncellemeyi alıyor

:sn:

• Beğen
Tepkiler: semih1443, MUZURGURCAN, bulentt44 ve 5 diğerleri

pasa1980

pasa1980

Üye
Paylasim icin tsk arkadasim

aeon_flux

Üye
paylaşım için saol da tlefonu güncelleyim derken çökertmeyelim. sorun olurmu? yada garanti kapsamı dışına çıkarmı?

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için saol da tlefonu güncelleyim derken çökertmeyelim. sorun olurmu? yada garanti kapsamı dışına çıkarmı?

SONY ERICSSON GÜNCELLEME HİZMETLERİNİ (“HİZMETLER”) KULLANMANIZDAN KAYNAKLANAN RİSK TARAFINIZCA ÜSTLENİLİR. HİZMETLER SİZE "OLDUĞU GİBİ" VE "MEVCUT OLDUĞU KADAR" SUNULMAKTADIR. KANUNLARIN İZİN VERDİĞİ AZAMİ ÖLÇÜDE, SONY ERICSSON HİZMETLERE İLİŞKİN AÇIK VEYA ZIMNİ, HİÇBİR TÜRDE HİÇBİR BEYANDA BULUNMAMAKTA VEYA GARANTİ VERMEMEKTEDİR. SONY ERICSSON'UN İHMALİ DAHİL ANCAK BUNUNLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE, SONY ERICSSON HİÇBİR KOŞULDA, HİZMETLERİ (A) KULLANIMINIZLA, (B) KULLANAMAMANIZLA VEYA (C) HİZMETLERDEKİ HATA VEYA EKSİKLİKLERLE İLİŞKİLİ, NEDEN OLUNAN, DOĞRUDAN, ARIZİ, DOLAYLI, CEZAİ VEYA ÖZEL ZARARLARDAN, SONY ERICSSON VEYA SONY ERICSSON'UN YETKİLİ TEMSİLCİSİ BU TÜRDEN ZARARLARIN OLUŞMA OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSA BİLE SORUMLU TUTULAMAZ. BAZI YASAL SİSTEMLER NEDEN OLUNAN VEYA ARIZİ ZARARLARIN KAPSAM DIŞI BIRAKILMASINA VEYA SINIRLANDIRILMASINA İZİN VERMEDİĞİNDEN YUKARIDAKİ SINIRLAMA VEYA KAPSAM DIŞI DURUM SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR. SONY ERICSSON'UN, TÜM ZARARLAR, KAYIPLAR VE DAVA SEBEPLERİ (İHMAL DAHİL ANCAK BUNUNLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE SÖZLEŞMEYE BAĞLI VEYA HAKSIZ FİİL SONUCU OLSUN YA DA OLMASIN) KARŞILIĞINDA SİZE KARŞI TOPLAM YÜKÜMLÜLÜĞÜ HİÇBİR DURUMDA 2000 EURO'YU AŞAMAZ. SONY ERICSSON YUKARIDAKİLERİ SINIRLANDIRMADAN, SERVİSLERİ KULLANIMINIZ SONUCUNDA, SONY ERICSSON ÜRÜNÜNÜZÜN, SIM KARTINIZIN, KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZIN VEYA BAŞKA HERHANGİ BİR CİHAZIN YAZILIMI VEYA DONANIMINA GELECEK ZARARLARA YA DA BUNLARDA DOSYALANAN VERİLERİN KAYBOLMASINA VEYA ZARAR GÖRMESİNE İLİŞKİN HER TÜRLÜ SORUMLULUĞU AÇIKÇA REDDETMEKTEDİR.
YUKARIDA BELİRTİLENLERİ SINIRLAMADAN, BU BELGEYLE (A) SERVİSLERİN KULLANIMI SIRASINDA SİZE VERİLEN TALİMATLARA UYACAĞINIZI VE (B) HİÇBİR KOŞULDA, SERVİSLER YOLUYLA SİZE SAĞLANAN YAZILIMLAR ÜZERİNDE TERS MÜHENDİSLİK, DERLEMEYİ ÇÖZME, DEĞİŞİKLİK YAPMAYACAĞINIZI VEYA YAZILIMLARI BAŞKALARINA DAĞITMAYACAĞINIZI (SONY ERICSSON ÜRÜNÜNÜZE DAHİL EDİLMİŞ OLMASI DIŞINDA) VE BU TÜRDEN YAZILIMLARI KULLANIMINIZIN SONY ERICSSON'UN STANDART SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİNE TABİ OLDUĞUNU KABUL ETMİŞ VE ONAYLAMIŞ SAYILIRSINIZ. AYRICA, HİZMETLERDEN YÜKLENEBİLECEK YAZILIMLARIN SONY ERICSSON VEYA İÇERİK SAĞLAYICILARINA AİT TELİF HAKKIYLA KORUNAN ÇALIŞMALAR OLDUĞUNU DA KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ. YAZILIMLARIN, SONY ERICSSON'UN STANDART SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİNE UYGUN OLMAYAN BİR BİÇİMDE ÇOĞALTILMASI VEYA YENİDEN DAĞITIMI HUKUKİ VE CEZAİ YAPTIRIMLARA YOL AÇABİLİR. YUKARIDAKİLERİ SINIRLAMAKSIZIN, YAZILIMIN BAŞKA BİR SUNUCUYA VEYA KONUMA, DAHA FAZLA ÇOĞALTMA VEYA YENİDEN DAĞITIM AMACIYLA KOPYALANMASI VEYA ÇOĞALTILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR. SONY ERICSSON'UN STANDART SON KULLANICI SÖZLEŞMESİNDE GARANTİ EDİLMESİ VEYA GARANTİ EDİLDİĞİ KAPSAM DIŞINDA, SONY ERICSSON BU BELGEYLE, SATILABİLİRLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK, MÜLKİYET HAKKI VE HAK İHLALİ BULUNMAMASIYLA İLGİLİ TÜM GARANTİLERİ VE KOŞULLARI BU BELGEYLE REDDETMEKTEDİR.

Kardeş bu sözleşmeyi kabul etmen gerekiyor.

cesur038

Üye
sağolasın kardeş.
güzel paylaşım.

roverandom1

Üye
güncelleştirme yapan var mı acaba? problemle karşılaşan oldumu?

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
güncelleştirme yapan var mı acaba? problemle karşılaşan oldumu?

kardeş videoyu izlediysen güncellemeyi yaptım sony ericssonun sitesinde bize ulaşın bölümü var buraya sorularınızı yazın bir iki gün içinde cevap alabilirsiniz ve her tür soruyu cevaplıyorlar:oke:

esinti-03

Üye
paylaşım için teşekkür

atillapektekin

Üye
P990i telefonuma kolayca yükledim.İlk farkettiğim Memory stick desteği 8 GB olmuş.Phone hafıza yine 62 mb.Symbian'a bağlı multımedya özelliklerini araştırıyorum

123VeNoM123

Üye
Arkadaşlar K790i var telefon yazılım istiyor nasıl yazılım atıcaz telefoncu 20 kagıt ıstedı banaa bı yardımcı olun lutfen

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar K790i var telefon yazılım istiyor nasıl yazılım atıcaz telefoncu 20 kagıt ıstedı banaa bı yardımcı olun lutfen
kardeş verdiğim linkteki videoyu izle zor bir olaydeyil kablo aracılığı ile güncellemeyi al yazılım atmış olursun

aeon_flux

Üye
güncelleme için saal ama güncelleyelim derken bide telefondan olmayalım. Rehber kayıtları veya kurulu programlara zarar verir mi?

buraqt

buraqt

Üye
telefon hafızasına format atıorsun ıste o mantıkla dusun gıdıcek butun verılerın once yedekle sonra guncelle bu arada paylasım cok ıyı elınesağlık.

serseri_jojuk

Üye
hanı vıdeoo nerde yaa

oluklu1

Üye
senden allah razı oLsun kArdeşim benim :oke::yuru

Kaan_19

Üye
bişe sölicem bnm telefonum K790i ve bn videodakini anladm zate öle yapıorm ancak dior ki: "Telefonunuzda zaten mevcut en son yazılım yüklü" halbuki hiç güncelleme yapmadım.. teli bi açıorm beyaz ekran telefoncular yazılım sorunu yazılım atarız düzelir diolar ama 25 lira istiolar yok 18i Kredi kartı ile sony ericssona ödüolarmış cart curt hikayeleri.. biri yardımcı olabilir mi??

Loora

Üye
Arkadaslar p1i ile internete giriyorum ama web de video izleyeyemiyorum media gosterici hata veriyor ornegin cep youtube de..flash player yukledim kurulmadi ..yardimci olacak varmi..tşk

abrekazemet

Üye
K750İ Mİ GÜNCELLEDİM HATTA K750 DEN W800 YAPMAYA ÇALIŞTIM TELEFON AÇILIRKEN SERVİS HATASI VERİYODU GÜNCELLEME YAPTIM TEKRAR ESKİ HALİNE DÖNDÜ aLLH A ŞÜKUR KORKTUM TELEFON KEPTİ DİYE EĞER GÜNCELLEME YAPMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR VARSA MAİL ATSIN YARDIMCI OLURUM HOTMAİL ADRESİ VERİLİYOMU BİLMİYORUM AMA VEREYİM YİNEDE
hotmail.com adresim :D
gramaton_savas

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım en son yazılım yüklü diyor diyosun yanında yinede yükle gibi bir seçenek olması gerekiyor onu tıkla tekrar yüklesin eğer o yosa zaten güncel bir yazılım yüklüdür güncellemeye gerek yok demek :D

telefonun tüm hafızası programlar vs gider sadece hafıza ve sim kartta olan verilere bişe olmaz :D
sana açıklama yapıyor güncelleme yaparken :D
unutma telefonun hafızasındaki herşey gider bu nedenle telefon hafızasındakileri kayıtları sim e programları memorystıck e taşı :D

kendi sitesinden yükliycen :D çok basit herşeyi anlatıyor zaten

Symbiont

Üye
sen ne diye burada sony ericcson java sorusu yazıyon bura Symbian UIQ Bölümü

Üst Alt