Lenovo, Vibe P1 modeli için Android Marshmallow güncellemesi sunmaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo, Vibe P1 modeli için Android Marshmallow güncellemesi sunmaya başladı
Yeni sunduğu modellerle, bu sene adından söz ettiren Çinli donanım devi Lenovo, ayrıca cihazları için Android Marshmallow güncellemesini de sunmaya devam ediyor.



Bu ay içerisinde firmanın Lenovo A7000 modeli Android Marshmallow güncellemesi almıştı ve gelen bilgilere göre şimdi de firmanın bir başka modeli Lenovo Vibe P1 için Android Marshmallow sunulmaya başlandı.

Lenovo'nun bu akılı telefonu 2015 sonlarına doğru pazara sunulmuştu ve firma Marshmallow güncellemesinin başlayacağını resmi forumları üzerinden duyurdu. Duyuru da bir kaç gün içerisinde güncellemenin sunulacağı yönünde bilgiler gelse de Hindistan'da kullanıcıların güncelleyi almaya başladıkları şeklinde raporlar gelmekte.

Lenovo'nun Vibe P1 akıllısının teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın bu ekranının çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

http://www.maxicep.com/lenovo-a7000-akilli-telefon-icin-android-marshmallow-sunulmaya-baslandi
Lenovo A7000 akıllı telefon için Android Marshmallow sunulmaya başlandı
Akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de microSD kart desteği ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak yer almakta. Lenovo Vibe P1 akıllı telefon gücünü ise 1.5Ghz + 1.1Ghz olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 615 yonga setinden alıyor v grafik işlemci de Adreno 405 olarak yer almakta.

Lenovo Vibe P1'in arka yüzünde 13MP LED flaş destekli kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak konumlandırılmış. Google 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi ile sunulan cihazın bataryası ise 5000mAh.
Lenovo, Vibe P1 modeli için Android Marshmallow güncellemesi sunmaya başladı
 


OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şu cihazı almak nasip olmadıya ona yanıyorum :(
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Helal olsun valla daha benim mi 4 e gelmedi :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
bessa27

bessa27

Üye
Marshmallow dan sonra cihaz bayaa bi yerine oturdu. Özellikle parmak izi okuyucu mükemmel oldu. Bu fiyata bu cihaz.. Yok boyle bisey. :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Uhops

Uhops

Üye
7 gelir mi acaba?
 


Üst Alt