Samsung Galaxy Mega Ve Galaxy S4 Mini Modelleri Android 4.4 Güncellemesi Alacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mega Ve Galaxy S4 Mini Modelleri Android 4.4 Güncellemesi Alacak
Akıllı telefon segmentinin en iddialı ismi olan Samsung, yeni modelleri ve piyasada var olan modelleri ile sürekli gündemde kalmasını iyi biliyor.Samsung‘un Galaxy serisine dahil ettiği modellerinden Galaxy Mega ve Galaxy S4 Mini‘nin Android 4.4 güncellemesi alacağı ortaya çıktı.



Google tarafından geliştirilmiş olan son Android güncellemesi olarak resmi olarak duyurulan fakat henüz yayınlanmamış olan Android 4.4 KitKat’ın bahsi geçen iki Samsung modeli için yayınlanacağı Samsung Knox dökümanlarında görüntülenmekte.

Knox güvenlik paketi belgesinde görüntülenen iki modelden biri olanSamsung Galaxy Mega‘nın belirtilmese de 5.8″ ve 6.3″lik iki versiyonu içinde geleceği tahmin ediliyor. Samsung‘un bu serisi ülkemizde de oldukça beğenilirken, büyük ekranlı akıllı telefon kullanmak isteyen teknoloji meraklılarının ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Diğer taraftan belge de, Samsung‘un 2013 senesi içerisinde ses getiren modellerinden olan Galaxy S4 Mini modeli için de Android 4.4 KitKatgüncellemesi geleceği görülmekte.

Ayrıca bu yeni güncellemenin ilerleyen tarihlerde Samsung’un en önemli akıllı telefon modelleri Galaxy S3, S4 ve Note 2 modelleri için de geleceği de belirtilmekte.

Samsung Galaxy Mega ve Galaxy S4 Mini modelleri Android 4.4 güncellemesi alacak
 


Üst Alt