[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

emrah8267

Üye
samsung müşteri hizmetlerinden telefonun garantide olduğu şubenin telefon numarasını isteyin verirler o şekilde takip edebilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
teşekkürler telefonu aldım launcher içinde teşekkürler ama arkadaş demşki oyunda donup reset atıyor yani bu telefonun zorlanıp ısınması anlamına geliyor ve voltage ile oynuyor geliştiriciler ve batarya mahfoluyor bu yüzden adc team umarım final bir sürüm çıkarır diğer geliştiriciler çünkü voltage ile oynuyor

- - - Eklendi - - -

Bu konudaki Rom'u kullanıyorum. Üzerine de launcher tema vs ekledim. O kadar..
http://www.maxicep.com/android-laun...cher-accuweater-widgets-stock-app-784953.html
teşekkürler cm10un üstüne kurdum bunları çok kral oldu

tarık_07

Üye
Benimde 10 12 saat anca gidiyor bende göndereceğim.Eyvallah cevap için.İyi forumlar.

Bende götürdüm verdim garantiye.Bir gün sonra yanıt verdiler, hafıza kartınızı değiştirin dediler.Oysaki bn hiç hafıza kartı kullanmadım.Gülermisin ağlarmısın, ben bataryadan gönderiyorum telefonu, onlar hafıza kartından bahsediyorlar.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Bende götürdüm verdim garantiye.Bir gün sonra yanıt verdiler, hafıza kartınızı değiştirin dediler.Oysaki bn hiç hafıza kartı kullanmadım.Gülermisin ağlarmısın, ben bataryadan gönderiyorum telefonu, onlar hafıza kartından bahsediyorlar.
benim bataryam şişmiş ti o kadar şişmiştiki telefonu sırt üstü koyunca sanki ortasına silgivar gibi sağ sola gidiyordu o yüzden değiştirdiler batarya şişmemişse tabi adamların saçmalamaktan başka şansı kalmamış ama bataryan şişmişse değiştirmek durumundalar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Şarj nasıl?

serif-23

serif-23

Üye
arkadaslar ben cyanogenmod 9 un final surumunu kullaniyorum ben simdi cyanogenmod 10.1 e nasil gecerim. gapps ve cyanogenmod dosyalari yüklü telde. birde gectigim de uygulamalar vs silinir mi ?

- - - Eklendi - - -

tmm arkadaslar ben hallettimde mevzuyu bi kac sorun var ornegin football manager handled 2013 oynarken ekrana biraz uzun basmam gerekiyor aksi taktirde algilamiyor birde dokunmatik kontroller biraz gec algiliyor neden acaba ?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sanırsam verdiğim sözü tutmanın zamanı geldi beyler evet artık rom işine el atmaya karar verdim destek çıkan olursa cm10.1 geliştirmeye başlayacam tabi destek çıkan olursa :)

ilcarnefice

Üye
sanırsam verdiğim sözü tutmanın zamanı geldi beyler evet artık rom işine el atmaya karar verdim destek çıkan olursa cm10.1 geliştirmeye başlayacam tabi destek çıkan olursa :)

Valla doğukan ben sana hep diyom bişey bilmem ama yardımcı olurum :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında çok zor değil ben yardım almak istiyorum bu cihaz için en iyi jelly bean rom yapmak istiyorum hedefim bu cihazda bulunan hatalar giderilemeyecek hatalar değil ama iş kernele gelince beni aşıyor

Neagf

Üye
ya aslında çok zor değil ben yardım almak istiyorum bu cihaz için en iyi jelly bean rom yapmak istiyorum hedefim bu cihazda bulunan hatalar giderilemeyecek hatalar değil ama iş kernele gelince beni aşıyor

Hocam ben elimden gedigince size yardimci olmaya calisirim :) bir de cm10 ve cm10.1 de bildirim cubugunu indirirken akici inmiyor takıla takila iniyor bunu akici hale getirebilir misiniz?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
doğukan kardeş forumda bu işten sana yardım edebilecek emre var wonderlight adlı bi rom 4.0.4 final taban almış denedinmi bilmiyorum ama yemin ederim onun kadar stabilini görmedim beni bilirsin daha 4.0.4 arconun alpha 1 zamanından beri takip edip bir sürü rom denedim yani adam wonderlightyi yapmış ram yönetimi sayfa geçişleri olsun birde bekletmemesi hiç bekletme yapmıyor yani uzun uzun övmeye değer bir rom yapmış senden isteğim wonderlightyi kullanmadıysan kesinlikle denemenki onda kalıcaksın benim gibi:ehe sonrada emreyle çalışın size güveniyoruz kernel içinde aslında forumda anlyan kişiler var emrede pek anlamıyor ama eminim ikiniz bu hızla süper bir rom yaparsınız dediğim gibi forumda anlayan kişiler var android genel olsun hatta moderatörleri felan sıkılayın ya kendileri biliyorlar moderatörler yada bilenleri biliyorlar çünkü hadi şimdiden Allah kolaylık versin

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben burda demiştim arco galaxy wonder daki gördüğü ilgiyi galaxy s4 minide görmeyecektir diye boşuna zaman kaybetti şimdi galaxy wonder devam etseydi baya güzel şeyler çıkardı ortaya ona yardım etmeye çalıştım bir kaç kod bile paylaştım özellikle kamera konusunda işe yaramayacağını söyledi galaxy s plus ile bizim telefon arasında fark yok ise o kodlar çok işe yarayacaktı kamerada keşke linux silmeseydim şimdi herşeye baştan başlamak gerekiyor ama ekip şart 2 kişiyle olacak iş değil :)

ayrıca son bir şey daha eğer ion kernel geliştiren olursa bu cihaz en iyi performansı ion kernelde verecektir adc team uğraşıyor galiba gerçe githubu 1 aydr güncellememişler ama yakında güncellerler heralde :D

haberi yeni gördüm

CM 10.1 (4.2) - ION MEMORY ALLOCATOR
  • Everything is working, except for the Camera (Work on camera has been started)
  • New Adreno drivers are running!!
  • CURRENT STATUS >> WORK/TEST IN PROGRESS

galaxy s plus için yeni adreno sürücüleri ionda çalıştırmışlar kamerada çalışıyormuş allah süper oldu bu :D

• Beğen
Tepkiler: Neagf

hamza5806

Üye
hocam pcye bağlanmıyor ne yapmalıyım

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben burda demiştim arco galaxy wonder daki gördüğü ilgiyi galaxy s4 minide görmeyecektir diye boşuna zaman kaybetti şimdi galaxy wonder devam etseydi baya güzel şeyler çıkardı ortaya ona yardım etmeye çalıştım bir kaç kod bile paylaştım özellikle kamera konusunda işe yaramayacağını söyledi galaxy s plus ile bizim telefon arasında fark yok ise o kodlar çok işe yarayacaktı kamerada keşke linux silmeseydim şimdi herşeye baştan başlamak gerekiyor ama ekip şart 2 kişiyle olacak iş değil :)

ayrıca son bir şey daha eğer ion kernel geliştiren olursa bu cihaz en iyi performansı ion kernelde verecektir adc team uğraşıyor galiba gerçe githubu 1 aydr güncellememişler ama yakında güncellerler heralde :D

haberi yeni gördüm

• Everything is working, except for the Camera (Work on camera has been started)

galaxy s plus için yeni adreno sürücüleri ionda çalıştırmışlar kamerada çalışıyormuş allah süper oldu bu :D

sağol hocam ya varyaa adamın dibisin ama emreyide gruba katın birlikten kuvvet doğuyor s4 mini satışı ahım şahım değil o yüzden ama arco zor wondere destek verir gibime geliyor

- - - Eklendi - - -

go go go :D

-Emre

-Emre

Üye

haberi yeni gördüm

Bu güzel oldu :eller:

Eger istek olursa, vaktim oldukça ve elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım :oke:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi ilk sayfaya güncel kernel eklendi

Her Ay Güncel Kernel : 3.4.60

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm9 için olanda varmı lazım olduda :)

ismailnayir

Kapalı Hesap