General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
oha 800 tl :D hayatta vermem

• Beğen
Tepkiler: Buğra

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Dün telpadan 649 a kardeşime aldım yarın gelecek kısmetse

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Mayısta aldım ben mahalledeki bi telefoncudan ama telefona birkaç hediye verdi kılıf, on arka jelatin, bide 32 gb class 10 hafıza kartı yine mi pahalı diyosunuz :/

slhtnr

slhtnr

Üye
Mayısta aldım ben mahalledeki bi telefoncudan ama telefona birkaç hediye verdi kılıf, on arka jelatin, bide 32 gb class 10 hafıza kartı yine mi pahalı diyosunuz :/

telefon 16 haziranda piyasaya sürülmedi mi ?

RAXE

Üye
ılk androıd telefonunsa hıc bulasma derım rıski olan bı ıslem telefonuna tam yetkı sahıbı oluyorsun ve ıstedıgın gıbı ozellestırebılıyosun fakat acelesı yok
Neden acelesi yok? Böyle bi fırsat yakalamışken yararlanmak istiyorum. Mesela yüklenecek uygulamalar, neler gerekli bunlar hakkında bilgi verip yardım ederseniz sevinirim.

• Beğen
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye

telefon 16 haziranda piyasaya sürülmedi mi ?

Zaten pahalı olma sebebi bu sanırım ben ace 2 aliyodum o bana almanyadan gelen distribütör garantili bi tel var dedi özellikleri duyunca aldım bende

Buğra

Buğra

Admin
Neden acelesi yok? Böyle bi fırsat yakalamışken yararlanmak istiyorum. Mesela yüklenecek uygulamalar, neler gerekli bunlar hakkında bilgi verip yardım ederseniz sevinirim.
siz en iyisi bana özel mesaj atın yardımcı olayım :spr

• Beğen
Tepkiler: RAXE
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye

gerçekten 800e mi aldınız ne zaman aldınız?

resmi telpa sitesinde marketinde 649TL ve bazı sitelerde halen 600tl

Hangi sitede 600 lütfen bi link atın bakayım bende, çok şaşkınım şuan aldığım yer iyi bir esnaftir aslında

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Hangi sitede 600 lütfen bi link atın bakayım bende, çok şaşkınım şuan aldığım yer iyi bir esnaftir aslında
sanalpazar sahibinden gittigidiyor vs yerlerde bazı kişiler elinde kalan son telefonları 600e satıyorlar :)

resmi sitesinde 649tl oda 1-2 hafta önce 649 oldu yoksa 600tl idi doların yükselmesinden dolayı azcık zam geldi :spr

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Beyler elımden geldıgınce yardım etmeye calısıyorum sımdıde sızden bı yardım ıstıyorum çaresiz kaldım
malum bıldıgınız gıbı telefonum sarj olmuyordu bende garantıye gonderdım 100 tl ısteyınce yaptırmadım burda telefoncuya 30 tl ye yaptırdım ama 2 gundur tekrar temassızlık olusmaya başladı gece eger bellı bı dogrultuda sarja takarsam sarj oluyor ama bı kez yasadıgım ıcın bellı bı zamandan sonra oylede sarj olmıcak sızce ne yapmamı onerırsınız
1- telefonum suan rootlu farklı bı rom var bu yuzden garantı dısı
2- telefonu baska bı tamırcıye yaptırdıgım ıcın gene garantı dısı oldu
anlıcanız sımdı telpaya tekrar gondersem garantı dısı oldugu ıcın yapmazlarmı ? 100 tl yı versem bıle ?
onun dıısnda baska ne yapmalıyım sarj etmek ıcın ?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
codblackops2

codblackops2

Üye
Beyler elımden geldıgınce yardım etmeye calısıyorum sımdıde sızden bı yardım ıstıyorum çaresiz kaldım
malum bıldıgınız gıbı telefonum sarj olmuyordu bende garantıye gonderdım 100 tl ısteyınce yaptırmadım burda telefoncuya 30 tl ye yaptırdım ama 2 gundur tekrar temassızlık olusmaya başladı gece eger bellı bı dogrultuda sarja takarsam sarj oluyor ama bı kez yasadıgım ıcın bellı bı zamandan sonra oylede sarj olmıcak sızce ne yapmamı onerırsınız
anlıcanız sımdı telpaya tekrar gondersem garantı dısı oldugu ıcın yapmazlarmı ? 100 tl yı versem bıle ?

Parayi verirsen tabii ki yaparlar

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
ozakin70

ozakin70

Üye

Arkadasim ayni sorun benim basima cok geldi basit bi cözümü var sarj adaptörünün uc kisimlari her zaman temiz olsun yani icine kıl toz kaçmasın ve bu durumlarda telefonunu kapat aç pcye ara kablosuyla bagla 1 dk filan sarj et sonra uclari temiz olan kablolar kullan eskidiyse at cöpe yenisini al boyle en az 4 tane telfonu kurtardim hatta gecen pazar wonder da oldu 10 snye sarjda durdu tmm şuan sorunsuz;D

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06 ve Dede
06kubilay06

06kubilay06

Üye

Parayi verirsen tabii ki yaparlar
pekı ilgin için teşekkürler ama merak ettıgım bı konu var telefonu usb dısında nası sarj edebılırım benım soyle bı dusuncem var
yedek bı batarya alırım bıde yedek sarj etme aparatı alırım
sarjım bıttıgınde bataryayı cıkarırım yedek bataryayı takarım dıgerınıde sarja takarım sizce bi zararı olurmu ayrıca bu bana ne kadara patlar ? sonucta 100 tl ye yakın bı masrafı varsa ugrasmaya gerek yok garantıye verırım

- - - Eklendi - - -

Arkadasim ayni sorun benim basima cok geldi basit bi cözümü var sarj adaptörünün uc kisimlari her zaman temiz olsun yani icine kıl toz kaçmasın ve bu durumlarda telefonunu kapat aç pcye ara kablosuyla bagla 1 dk filan sarj et sonra uclari temiz olan kablolar kullan eskidiyse at cöpe yenisini al boyle en az 4 tane telfonu kurtardim hatta gecen pazar wonder da oldu 10 snye sarjda durdu tmm şuan sorunsuz;D
hocam benımkı kılla tuyle tozla alakalı bı durum degıl telefon pc yı gormuyor evde tamı tamına 8 tane usb kablosu var hatta gecen eskı telefon kutularımın ıcınde hıc acılmamıs usb kablosu buldum onla bıle denedım degısen bısı yok yanı sorun anakartla alakalı bısı

- - - Eklendi - - -

hocam benımkı kılla tuyle tozla alakalı bı durum degıl telefon pc yı gormuyor evde tamı tamına 8 tane usb kablosu var hatta gecen eskı telefon kutularımın ıcınde hıc acılmamıs usb kablosu buldum onla bıle denedım degısen bısı yok yanı sorun anakartla alakalı bısı

ozakin70

ozakin70

Üye

Gerekli driverlari yukledin mi ve pc win8 demi denedin

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Gerekli driverlari yukledin mi ve pc win8 demi denedin
bilgisayarım windows 7
bu sorun olusmadan once pc ye cıhazımı bagalayabılıyordum
garantıye gıttıgınde cıhazımın data yolları koptugunu solemrıslerdı

- - - Eklendi - - -

bunu almak mantıklımı sizce ?

Üst Alt