Arkadaşlar Amberi Yükledim Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Amberi Yükledim Ama...
Ayarlar > Kilit Ekranı > Fotoğrafı Değiştir yapınca amberle gelen fotolardan birini seçince kilit ekranı menüsüne atıyor. Telefonu kapattım açtım yine oldu be neden?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Ayarlar > Kilit Ekranı > Fotoğrafı Değiştir yapınca amberle gelen fotolardan birini seçince kilit ekranı menüsüne atıyor. Telefonu kapattım açtım yine oldu be neden?

Fotoğrafı seçince, kilit ekranı menüsüne attığı doğrudur. Ama sonuçta fotoğraf değişiyor. Burada bir sıkıntı göremedim ben?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Hayır değişmiyor fotoğraf abi neden anlamadım??? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kilit ekranından Fotoğrafı Değiştire girip resme tıkladığında resim çerçeve içinde açılıp onay kutusu gelmiyor mu.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Hayır tam çerçeve açılacakken atıyor. Bir arkadaştada oluuyormuş o da yazmış bi konunun içine.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
peki ayarlardan değil de direk fotoğraflardan girip albümlerden resmi arka plan yapmayı denedin mi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir de ayarlar/kilit ekranına girince arka plan fotoğraf mı seçili yoksa uygulama mı?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf seçili abi. Kendi resimlerimde bir sıkıntı yok sadece telefonun kendi resimlerinin bazılarında sıkıntı var.

respection123

Üye
Skydrive Veya Facebooktan Seçiyorsan Atar.İnternet İster

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Ya yok direk fotoğraf seçili abi .

- - - Eklendi - - -

Ayrıca wifi ye bağlı şuan.

- - - Eklendi - - -

Birde eski fotolardan bir kaçı yok.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben teli sıfırlayıncada oldu bana. Ben de hem eski arka plan resimleri hem de amberla gelen resimlerin hepsi vardı. Amberla gelenlerden birini seçince onaylama ekranına gelmeden bir önceki menüye atıyordu ve kilit ekranına seçtiğimi sandığım resim atanmıyordu. Amberı kurduktan sonra uç defa sıfırladım cihazı hepsinde de aynısını yaptı. Ben kendimce şöyle bir çözüm buldum; önce eski arka plan resimlerinden birini seçtim onayladım ve baktım atanmış mı kilit ekranına diye ardından amberla gelen resimlerden birini seçtim ve bu sefer oldu sorunsuz.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler abi deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

İşe yaramadı mallesef sorun hala devam ediyor abi.

- - - Eklendi - - -

Ne yapmalıyım??

sameet33

sameet33

Üye
Bende yaşıyorum yeni gelen bazı arka planlarda olmuyor . Sanırsam fotoların bazıları olmuyor. En hoşu gozume çarptıydı yapamamıştım :(

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
SS al fotoğrafı ayrı bir yere kaydediyor.O resmi dene.
Yani microsoft(orta tuş) tuşuna basılı tutup aynı anda tuş kilidi açma kapama tuşuna basıp ekran görüntüsü al(hangi resmi istiyorsan onu çek) sonra albümlerden ekran görüntülerine gelip çektiğin resmi dene belki olabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben söylediğim yöntemle her seferinde yaptım hatta az önce yeni resimlerden birkaç tanesini denedim sorunsuz yaptı. Sende yapmaması ilginç.

PureFood

PureFood

Üye
Aynı şeyi ben de yaşıyorum yalnız değilsin dostum :D yapacak bir şey yok sanırım

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende de aynı şekilde

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hepiniz AMBER'li misiniz? :hmmm

hakan_710

hakan_710

Üye
ben de dun sıfırladım telefonu pro camera yı yukleyemedim. Şimdi sen yazınca arka planı değiştireyim dedim sıkıntı yok. Kendi çektiğim resimleri bile ekleyebiliyorum. Çok fazla uygulama yoksa cihaza flash at ve ilk açıldığında yedek yüklensin mi diye sorarsa yüklemeden geç. Aklıma başka bişey gelmiyo.

Hagios

Hagios

Üye
Şimdi konuyu görünce denedim.Bahsi geçen kilit ekranı görüntülerinde sarı ile gösterilenler seçilmiyor yani bozuk görüntüler.Yeşil ile gösterilenler ise çalışıyor ve seçiliyor.Sanırım bu herkes için geçerli değil mi?Yani bozuk olduğunu söyleyenlerde sadece bu görüntüler seçilmiyor.

Ekleme yapayım.Tek renk olan kilit ekran görüntülerinin hiçbirini seçemiyorum.Değiştirdik gitti tek renk ekran kilidi şimdi nasıl düzeltecez :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt