Arkadaşlar Amberi Yükledim Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Şimdi konuyu görünce denedim.Bahsi geçen kilit ekranı görüntülerinde sarı ile gösterilenler seçilmiyor yani bozuk görüntüler.Yeşil ile gösterilenler ise çalışıyor ve seçiliyor.Sanırım bu herkes için geçerli değil mi?Yani bozuk olduğunu söyleyenlerde sadece bu görüntüler seçilmiyor.

Ekleme yapayım.Tek renk olan kilit ekran görüntülerinin hiçbirini seçemiyorum.Değiştirdik gitti tek renk ekran kilidi şimdi nasıl düzeltecez :D

güzel bir tespit aynen dediğin gibi tek renk olanlar ve bazıları şeçilmiyor. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bence hepiniz cihazları sıfırlayın ve kurulum sırasında yedekten değil temiz sıfırdan kurulum yapın. Ben tek tek tüm resimleri denedim hepsi seçiliyor ve çalışıyor.

Hagios

Hagios

Üye
Acaba bu sorun yeni bir güncelleme ile yani GDR3 gibi bir güncelleme ile düzelir mi?Büyük bir sorun değil gibi görünebilir fakat şahsen ben çok rahatsız olurum böyle küçük hatalardan.Ama şu da var eğer tek sorun buysa bir daha telefon sıfırlamak çok gereksiz geliyor :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben iyice soğudum bu nokia dan o kadar bekledik bi güncelleme verdiler her şeyi sorun yok kamera karıncalı yok şu şoyle yok bu böyle ne biçim iş bu ben anlamadımm haksızsam haksızsın deyin.

- - - Eklendi - - -

OLMUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRR

themardinli

themardinli

Üye
Arkadaşlar Amber ve Gdr2'nin fixlenmiş güncellemesi gelecek bu sorunlar çözüme kavuşacaktır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende sorun yok tümünü seçebiliyorum. Renk çerçevesi yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya ben iyice soğudum bu nokia dan o kadar bekledik bi güncelleme verdiler her şeyi sorun yok kamera karıncalı yok şu şoyle yok bu böyle ne biçim iş bu ben anlamadımm haksızsam haksızsın deyin.

- - - Eklendi - - -

OLMUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRR

haksızsın:D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Abi Lumia 925 hariç.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki bu sorunu yaşayan arkadaşlar cihazlarını NSU-NCS üzerinden mi guncellediler yoksa OTA mı? Eger NSU-NCS ile guncellediyseniz orjinal firmware mi kurdunuz yoksa degişik bir firmware mi?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Ben NSU üzerinden kurdum ve orijinal fw.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bende nsudan kurdum orijinal fw ama ben daha önce anlattığım yöntemle çözdüm sorunu bir nevi.

Hagios

Hagios

Üye
peki bu sorunu yaşayan arkadaşlar cihazlarını NSU-NCS üzerinden mi guncellediler yoksa OTA mı? Eger NSU-NCS ile guncellediyseniz orjinal firmware mi kurdunuz yoksa degişik bir firmware mi?

O çerçeveleri ben ekledim belirtmek amacıyla.Güncellemeyide NSU üzerinden orjinal fw.

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşım Cihaz Lumia 820 ve güncellemeyi OTA üzerinden yapmıştım ve bende de aynı sorun vardı. Bazı resimleri seçerken geri atıyordu kilit ekranı menüsüne. 3 gün oldu şu data sense için kaşındım ve birde NSU dan çaktım yeni sürümü. NSU dan yükleme yapınca o duvar kağıtlarının hepsini seçebiliyorum. Kendi fikrim, sanırım NSU en sağlıklısı OTA ya göre...

respection123

Üye
Arkadaşım Cihaz Lumia 820 ve güncellemeyi OTA üzerinden yapmıştım ve bende de aynı sorun vardı. Bazı resimleri seçerken geri atıyordu kilit ekranı menüsüne. 3 gün oldu şu data sense için kaşındım ve birde NSU dan çaktım yeni sürümü. NSU dan yükleme yapınca o duvar kağıtlarının hepsini seçebiliyorum. Kendi fikrim, sanırım NSU en sağlıklısı OTA ya göre...
NSU üzerinden Lumai 720 ambere güncelledim. Bazı Resimlerde Atıyor. Sanırım genel i öyle.

Üst Alt