her geçen gün yükseğe çıkacak olan donanım beraberinde enerji harcamasını da getirir güzel olan çok işi az donanımla yapmaktır ki buda wp8'in en büyük artılarından biridir...
Savaşın ne şekilde olduğu kullanıcıları ilgilendirmez, sonuçta Android şu an en çok gelecek vaat eden işletim sistemlerinden biri. Donanım yüksek olduktan sonra sistemin çok verimli kullanılmaması önemli değildir benim için. Önemli olan verilen performanstır. Bunun sonucunda kullanıcı sayısı ve alınan memnuniyettir. Tabi benim şahsi fikrime göre.
buna 6. olarak donanımda her zaman rakiplerinden geri kalmasını da eklesek olur sanırım![]()
şimdi yeni bir laptop aldım 2013 model çok sıkıntı yapıyor birde eski laptopum var Hp compaq ilk çift çekirdekli pclerden diyecenki niye anlatıyorsun yeni aldığım i5 işlemci 6 gb ram 1 gb ekran kartı var eski pc 2 gb ram 512 mb ekran kartı var eski pc öyle hızlıki yeni pcmi açmıyorum açtığımda deli ediyor beni şimdi iş donanımda ramda ekran kartında olsaydı yeni pc eskiyi aratmazdı ama gel görki yeni pc aldığım halde eskiyi kullanıyorum
Nokia da Lumialarda öyle tamam görünüşte Çift çekirdek 1 gb ramlı ama gelin görünki s3 leri s4 leri 4 çekirdekli 2 gb ramlı ekran kartı grafiği yüksek cihazları performansta ve hızda ezip geçiyor yani demem o ki önemli olan çekirdek yada ram sayısı değil bir işletim sisteminin donaımla stabil olup az ram ve cpu ile çok iş yapması şimdi Android ram düşmanı cpu düşmanı 4 çekirdek ama Lumialar 2 çekirdek ram düşük grafik düşük ama gel gör ki 4 çekirdekten daha hızlı ve stabil kısa öz Android en fazla 2 yıl daha bu sahada top koşturur sonrası rafalara gider bugün Linux Ubuntu os Joly Firefox os yolda iken Android o pazarı elinde tutamaz helede Ubuntu Moble android uyglamalarını çalıştıracak olması ve android marketi kullanacak olması düşünüldüğünde android ölmeye mahkum bir işletim sistemi 
androıd yasıyor
en fazla 2 yılı var android'in 
Belki rakiplerinden görünüşte geride ama işin diğer tarafı yaptığı işşimdi yeni bir laptop aldım 2013 model çok sıkıntı yapıyor birde eski laptopum var Hp compaq ilk çift çekirdekli pclerden diyecenki niye anlatıyorsun yeni aldığım i5 işlemci 6 gb ram 1 gb ekran kartı var eski pc 2 gb ram 512 mb ekran kartı var eski pc öyle hızlıki yeni pcmi açmıyorum açtığımda deli ediyor beni şimdi iş donanımda ramda ekran kartında olsaydı yeni pc eskiyi aratmazdı ama gel görki yeni pc aldığım halde eskiyi kullanıyorum
Nokia da Lumialarda öyle tamam görünüşte Çift çekirdek 1 gb ramlı ama gelin görünki s3 leri s4 leri 4 çekirdekli 2 gb ramlı ekran kartı grafiği yüksek cihazları performansta ve hızda ezip geçiyor yani demem o ki önemli olan çekirdek yada ram sayısı değil bir işletim sisteminin donaımla stabil olup az ram ve cpu ile çok iş yapması şimdi Android ram düşmanı cpu düşmanı 4 çekirdek ama Lumialar 2 çekirdek ram düşük grafik düşük ama gel gör ki 4 çekirdekten daha hızlı ve stabil kısa öz Android en fazla 2 yıl daha bu sahada top koşturur sonrası rafalara gider bugün Linux Ubuntu os Joly Firefox os yolda iken Android o pazarı elinde tutamaz helede Ubuntu Moble android uyglamalarını çalıştıracak olması ve android marketi kullanacak olması düşünüldüğünde android ölmeye mahkum bir işletim sistemi
![]()
Wp ile Androidin yapabildiklerini kiyasla da bir zahmet ondan sonra laf et dostum.Hocam androidin yapabildiklerini yapma konusunda wp her geçen gün mesafe katediyor.
Wp ile Androidin yapabildiklerini kiyasla da bir zahmet ondan sonra laf et dostum.
Hocam androidin yapabildiklerini yapma konusunda wp her geçen gün mesafe katediyor.
Peki android wp stabilitesine erişme konusunda bir arpa boyu yol alabilmişmidir?
Sizler en son hangi androidi kullandınız merak ediyorum. Al eline bir Nexus 4 de boş yere iftira atma.Hocam dediğin cihazı kullanmadım. Ramazan bayramından 3 gün önce galaxy s3 ten lumia 920ye geçiş yaptım.
Sizler en son hangi androidi kullandınız merak ediyorum. Al eline bir Nexus 4 de boş yere iftira atma.

Hocam dediğin cihazı kullanmadım. Ramazan bayramından 3 gün önce galaxy s3 ten lumia 920ye geçiş yaptım.
Android cihazların bi çok marka ve modelini kullandım. Mobil cihazları kurcalamayı çok severim. 2 model için rom editlemişliğim var. KergitRom diye rastlayabilirsin bazı sitelerde.
Android işletim sistemini kullanan insanların %90ından fazlası dediğin cihazı kullanmıyor.
S3 çok hızlıydı arayüz olarak ama bi rehbere tıkladığında 3 saniye bekletiyordu. Bazı uygulamalarda kapatmaya zorla gibi saçma sapan bir sürü hata alıyordum.
Adamlar nasıl bir işletim sistemi yaptıysa (wp8) bugune kadar bir hata vermedi telefon. Ben ios dahil olmak üzere hiçbir işletim sisteminde bu akıcılığı stabiliteyi görmedim. Tabi herşeyde olduğu gibi buda tercih meselesi
Androidi Samsung'u baz alarak degerlendiremezsiniz. Stock androidlileri yani nexuslari ve google edition ları baz alin kiyaslarken. Ki onlar da gayet akıcı.
Dediğinizde haklısınız ancak sadece nexus u ve google edition cihazları baz alarak kıyaslamak da hata olur.