Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sofucular

Üye
beyler ace 2 telefonuma gangstar miami vindication oyununu yükledim wvga (480x800) olan apk yı buldum ama loading ekranının %20 sinde atıyor acaba bu oyun bizim telefonumuzda çalışıyormu oynayan var mı ?

The Shadow

The Shadow

Üye
beyler ace 2 telefonuma gangstar miami vindication oyununu yükledim wvga (480x800) olan apk yı buldum ama loading ekranının %20 sinde atıyor acaba bu oyun bizim telefonumuzda çalışıyormu oynayan var mı ?
sd datayla indirmeyi denedin mi ?

rockwar

Üye
Arkadaslar ben 4.1.2 resmi rom kullaniyorum... Bazen cok fazla takilma oluyor. Ace 2 Performance Rom kurmak istiyorum ama birinci sayfadaki kurulum asamalarini tam anlayamadim. Detayli bir sekilde biriniz anlatirsa cok sevinirim. Tesekkurler.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer sizde benim gibi asphalt 7 ve 8 hiç kasmadan oynmak istiyorsaniz yapacağiniz şeyler şunlardir:

Gb ye dönün rus gb ve tur gb

sonra root edin

sayaci sifirlayi

exxkerneli çakin ve işlem tamam kasmasiz donmasiz stabil gb ayni ios gib

fakat en az 4gb micro sd almaniz lazim malum oyunlar 1 gb micro sd yi es file manger ile telefon hafizasi yapabilirsiniz youtube ta yapimi vardir.

- - - Eklendi - - -

BEN HİÇ JELLY BEANLE UĞRAŞMAYIN DERİM BAŞ AĞRISI.

- - - Eklendi - - -

ISINMA ÇOK ZOR OLUYOR DEDİĞİM FORMULLE.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar. Geri döndüm romlar beni bekler hemen işe koyuluyorum :D

Yeni Romun Versiyon 1 den tek farkı performans olacak görünüm aynı olacak.

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet arkadaşlar. Geri döndüm romlar beni bekler hemen işe koyuluyorum :D

Yeni Romun Versiyon 1 den tek farkı performans olacak görünüm aynı olacak.
inş. :good:

- - - Eklendi - - -

Eğer sizde benim gibi asphalt 7 ve 8 hiç kasmadan oynmak istiyorsaniz yapacağiniz şeyler şunlardir:

Gb ye dönün rus gb ve tur gb

sonra root edin

sayaci sifirlayi

exxkerneli çakin ve işlem tamam kasmasiz donmasiz stabil gb ayni ios gib

fakat en az 4gb micro sd almaniz lazim malum oyunlar 1 gb micro sd yi es file manger ile telefon hafizasi yapabilirsiniz youtube ta yapimi vardir.

- - - Eklendi - - -

BEN HİÇ JELLY BEANLE UĞRAŞMAYIN DERİM BAŞ AĞRISI.

- - - Eklendi - - -

ISINMA ÇOK ZOR OLUYOR DEDİĞİM FORMULLE.
evet haklısın ama setcpu kurup 800-800 mhz seçersen işlemci daha hızlı çalışıyor şiddetle oneririm :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar ben 4.1.2 resmi rom kullaniyorum... Bazen cok fazla takilma oluyor. Ace 2 Performance Rom kurmak istiyorum ama birinci sayfadaki kurulum asamalarini tam anlayamadim. Detayli bir sekilde biriniz anlatirsa cok sevinirim. Tesekkurler.
jb boş iş performance rom 1.0 iyi ama o da ne yazık ki jb romu jb çürük bu yüzden gb ye geri donmeni oneririm
:oke:

- - - Eklendi - - -

tolga sana da duyuruyorum :megafon::megafon::megafon: gb ye de bir rom çıkarsan iyi olacak :ehe

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

inş. :good:

- - - Eklendi - - -

evet haklısın ama setcpu kurup 800-800 mhz seçersen işlemci daha hızlı çalışıyor şiddetle oneririm :oke:

- - - Eklendi - - -

jb boş iş performance rom 1.0 iyi ama o da ne yazık ki jb romu jb çürük bu yüzden gb ye geri donmeni oneririm
:oke:

- - - Eklendi - - -

tolga sana da duyuruyorum :megafon::megafon::megafon: gb ye de bir rom çıkarsan iyi olacak :ehe

GB yapamam gibime geliyo ama denerim bi ara :(

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

yaparsın yaparsın :ehe

- - - Eklendi - - -

senin şu bravia engine i cwm den flashlayıp gb de denedim ekrandaki yazılar 1:4 oranında küçüldü :D

- - - Eklendi - - -

bi de installion aborted demesine rağmen çalışsa ne olcaktı Allah bilir :ehe

Google playden DPİ changer yaz indir ekranı 240 dpi ayarla

sofucular

Üye
@drebel93 oyunun data sını gameloft games in içine attım apk yı yükledim versiyon güncelle dedim bi öyle denedim gene attı oyundan, güncelleme deyince de attı benim merak ettiğim bizim telefondan bu oyun oynanıyor mu oynayan var mı

The Shadow

The Shadow

Üye
@drebel93 oyunun data sını gameloft games in içine attım apk yı yükledim versiyon güncelle dedim bi öyle denedim gene attı oyundan, güncelleme deyince de attı benim merak ettiğim bizim telefondan bu oyun oynanıyor mu oynayan var mı
sd datayı bir de Android-obb içine at o zaman :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Performance Rom JellyBean Versiyon 1.1 :

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

direk 2.0 pek hoşuna gitmedi anlaşılan :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada jelly bean versiyon demişin gingerbread ı da mı olcak ? :)

2.0 yapıcaktımda romu çok geliştirirsem artık v30 falan olur diye :D

Arkadaşlar GingerBread romu çıkartmıyacağım. GB zaten stabil ve kernel ile kullanıyosunuz roma hiç gerek yok. Fakat JB için güncelleme gelmeye devam edicek. İyi Günler.

The Shadow

The Shadow

Üye
2.0 yapıcaktımda romu çok geliştirirsem artık v30 falan olur diye :D

Arkadaşlar GingerBread romu çıkartmıyacağım. GB zaten stabil ve kernel ile kullanıyosunuz roma hiç gerek yok. Fakat JB için güncelleme gelmeye devam edicek. İyi Günler.
daha az once çıkartmayı düşünüyordun kim çeldi aklını soyle bana :gun1::gun1::gun1:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
mehmetin dedgi drysa suan ios gbi klaniom.d cnki aynisini yapmsiim zati.d

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
v1.1 test eden varmı ?

Üst Alt