Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu habere inat forza N9 diyorum. nede olsa Linux tabanlı..

• Beğen
Tepkiler: pRime.

manolyam63

manolyam63

Üye
ben nıokia 701 mı satacagım...

kcr

Üye
Nokia Microsoft'a geçmiş. Geçmiş olsun. Pamuk eller ceplere...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar bu süper haber.

vegatablo

vegatablo

Üye
eğer microsoft wp8'i geliştirmesse nokia'yı alarak en zararlı işe girişmiş olur umarım tahmin ettiğim gibi çıkmaz zira android stabilitede gerçekten çok kötü. benim c6-01 de bile 245 mb ram in sadece 110u dolu %40-45 civarı. ama s4'e bakıyoruz
%60...

seni galaxy s4 ve c6-01 karsilartiddigin icin tebrik ederim c6-01 de 300 mb ram harcayan oyun varmi yok 65 mb ram harcayan widget yok telefonu sallama akilli bekleme coklu pencere el ile dokunmadan kontrol gibi toplamda 400 mb ram harcayan özellikler var mi yok

• Beğen
Tepkiler: ozakin70, Invoke ve Nextman
vegatablo

vegatablo

Üye
elop ztn nokia yi microsofta satmak icin basa gecti

cyber

cyber

Üye
dostum Motorola konusunda haklısın ama olaya birde şu yönden bakmak lazım ; skype firmasını bile Microsoft 8.000.000.000 $ a aldı ; yani Microsoft resmen Nokia'yı bedavaya getirdi. Şimdi geçmişe dönüp Nokia'nın elop gelmeden önceki hisse degeri ne kadardı ona bakalım ; 48.0000.000.000 $ elop geldikten 3 ay gibi kısa bir zamanda ne kadardı ? 24.000.000.000 $ şimdi kaç para ya aldı Microsoft 5.000.000.000 $(mobil bölümü) , 2.200.000.000 $(patent ucretleri) toplamda 7.200.000.000 $ gibi komik bir rakama satıldı Nokia.

Adamları (Microsoft) tebrik etmek gerekir aslında , bu satın alma olayı en az 6 senelik bir çalışmanın ürünü , önce şirketin en kritik noktalarına adamlarını yerleştir , sonra şirketin değerlerini düşürecek kararları aldır ; şirketin değeri dibi gördüğünde ise bedavaya ; satın al...

aynen katılıyorum resmen casusluk yaptı ms

Secret26

Secret26

Üye
Nokia 10 yıl boyunca akıllı telefon çıkartmayacağını bildirmiş. Siz neyin olumlu sonucundan bahsediyorsunuz? Wp kullanıcıları güncellemeyi de cımbızla alacaklar :) Windows Nokia'yı afedersiniz ama b*k eder.

cyborg78

cyborg78

Üye
Microsoft NOKİA'yı satın aldığına göre, eh artıkın N8'ze bi flaş playerli tarayıcı yapar heralde :bleh: .d

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dostum Motorola konusunda haklısın ama olaya birde şu yönden bakmak lazım ; skype firmasını bile Microsoft 8.000.000.000 $ a aldı ; yani Microsoft resmen Nokia'yı bedavaya getirdi. Şimdi geçmişe dönüp Nokia'nın elop gelmeden önceki hisse degeri ne kadardı ona bakalım ; 48.0000.000.000 $ elop geldikten 3 ay gibi kısa bir zamanda ne kadardı ? 24.000.000.000 $ şimdi kaç para ya aldı Microsoft 5.000.000.000 $(mobil bölümü) , 2.200.000.000 $(patent ucretleri) toplamda 7.200.000.000 $ gibi komik bir rakama satıldı Nokia.

Adamları (Microsoft) tebrik etmek gerekir aslında , bu satın alma olayı en az 6 senelik bir çalışmanın ürünü , önce şirketin en kritik noktalarına adamlarını yerleştir , sonra şirketin değerlerini düşürecek kararları aldır ; şirketin değeri dibi gördüğünde ise bedavaya ; satın al...

Ben emin olmadığım bir konuda yorum yapmayı pek sevmiyorum, o yüzden düşüncene saygı duyuyor yorumun için de ayrıca teşekkür ediyorum. :oke:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Belli bir zaman beklemekte ve görmekte yarar var ozaman kararımızı veririz

tapatalk

tapatalk

Üye
skype'da o kadar para edecek ne varmış ben onu anlayamadım :D kur google gibi kendi hangouts programını veya tango gibi

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hihihihihihihihi

-Stephen Elop

Seglopsi

Seglopsi

Üye
microsoft yeni yazılımsal özellikler ekleyecektir cihazlarına bundan sonrası için. umarım eski Lumia'lara da destek verirler. üvey evlat muamelesi yapmazlar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
microsoft yeni yazılımsal özellikler ekleyecektir cihazlarına bundan sonrası için. umarım eski Lumia'lara da destek verirler. üvey evlat muamelesi yapmazlar.

Satın aldığı için yapmak zorunda.

PureFood

PureFood

Üye
Abi resmen ikiye bölündük teknoloji sevenler oalrak. Ben Nokia'ya duygusal olarak harbiden bağlı bir adamım.Yeri gelir küfür de ederim yeri gelir göklere de çıkartırım cihazımı, markamı işletim sistemimi ama bu konuda çok şaşkınım. Ayrıca Microsoft Lumia nedir abi ? Güven vermiyor bence. Nokia Lumia ne kadar tatlıydı, sempatikti, adamlar iki çeyrektir kâr açıklıyordu, bellerini doğrultuyorlardı yavaş yavaş. Neden nokia'nın büyük abileri bunu istedi ? neden abi neden ? evet benim markam değil ne derseniz deyin fan-boy deyin hatta ama öyle yani, inşallah yazık olmaz.. o artık amerikan. finlandiyalı değil..

• Beğen
Tepkiler: narnia16, OttomaN TigeR ve m542tf

MaxipmaN

Üye
yakın zamanda lumia alanlara çok koymuştur olan muşteriye oldu

SheFy

SheFy

Üye
Abi resmen ikiye bölündük teknoloji sevenler oalrak. Ben Nokia'ya duygusal olarak harbiden bağlı bir adamım.Yeri gelir küfür de ederim yeri gelir göklere de çıkartırım cihazımı, markamı işletim sistemimi ama bu konuda çok şaşkınım. Ayrıca Microsoft Lumia nedir abi ? Güven vermiyor bence. Nokia Lumia ne kadar tatlıydı, sempatikti, adamlar iki çeyrektir kâr açıklıyordu, bellerini doğrultuyorlardı yavaş yavaş. Neden nokia'nın büyük abileri bunu istedi ? neden abi neden ? evet benim markam değil ne derseniz deyin fan-boy deyin hatta ama öyle yani, inşallah yazık olmaz.. o artık amerikan. finlandiyalı değil..

İsim değişeceğini sanmıyorum. Nokia olarak kalır. Facebook instagramı satın aldı isim değişti mi hayır. Google youtube aldı motorolayı aldı isim değişt mi ms skype yi aldı isim değişti mi hayır. İsim değiştirmesi zaten mantıksız. İsim değiştirecekse adamlar zaten neyi satın alıyor. Fabrikaları mı. Bu zsten satın alma olayın temeli isimdir.

m542tf

m542tf

Üye

İsim değişeceğini sanmıyorum. Nokia olarak kalır. Facebook instagramı satın aldı isim değişti mi hayır. Google youtube aldı motorolayı aldı isim değişt mi ms skype yi aldı isim değişti mi hayır. İsim değiştirmesi zaten mantıksız. İsim değiştirecekse adamlar zaten neyi satın alıyor. Fabrikaları mı. Bu zsten satın alma olayın temeli isimdir.
giriş ve orta seviye cihazlarda nokia ismini kullanabilir ama üst segmentte kullanmayacak diye biliyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt