bu habere inat forza N9 diyorum. nede olsa Linux tabanlı..

eğer microsoft wp8'i geliştirmesse nokia'yı alarak en zararlı işe girişmiş olur umarım tahmin ettiğim gibi çıkmaz zira android stabilitede gerçekten çok kötü. benim c6-01 de bile 245 mb ram in sadece 110u dolu %40-45 civarı. ama s4'e bakıyoruz
%60...
dostum Motorola konusunda haklısın ama olaya birde şu yönden bakmak lazım ; skype firmasını bile Microsoft 8.000.000.000 $ a aldı ; yani Microsoft resmen Nokia'yı bedavaya getirdi. Şimdi geçmişe dönüp Nokia'nın elop gelmeden önceki hisse degeri ne kadardı ona bakalım ; 48.0000.000.000 $ elop geldikten 3 ay gibi kısa bir zamanda ne kadardı ? 24.000.000.000 $ şimdi kaç para ya aldı Microsoft 5.000.000.000 $(mobil bölümü) , 2.200.000.000 $(patent ucretleri) toplamda 7.200.000.000 $ gibi komik bir rakama satıldı Nokia.
Adamları (Microsoft) tebrik etmek gerekir aslında , bu satın alma olayı en az 6 senelik bir çalışmanın ürünü , önce şirketin en kritik noktalarına adamlarını yerleştir , sonra şirketin değerlerini düşürecek kararları aldır ; şirketin değeri dibi gördüğünde ise bedavaya ; satın al...
dostum Motorola konusunda haklısın ama olaya birde şu yönden bakmak lazım ; skype firmasını bile Microsoft 8.000.000.000 $ a aldı ; yani Microsoft resmen Nokia'yı bedavaya getirdi. Şimdi geçmişe dönüp Nokia'nın elop gelmeden önceki hisse degeri ne kadardı ona bakalım ; 48.0000.000.000 $ elop geldikten 3 ay gibi kısa bir zamanda ne kadardı ? 24.000.000.000 $ şimdi kaç para ya aldı Microsoft 5.000.000.000 $(mobil bölümü) , 2.200.000.000 $(patent ucretleri) toplamda 7.200.000.000 $ gibi komik bir rakama satıldı Nokia.
Adamları (Microsoft) tebrik etmek gerekir aslında , bu satın alma olayı en az 6 senelik bir çalışmanın ürünü , önce şirketin en kritik noktalarına adamlarını yerleştir , sonra şirketin değerlerini düşürecek kararları aldır ; şirketin değeri dibi gördüğünde ise bedavaya ; satın al...

microsoft yeni yazılımsal özellikler ekleyecektir cihazlarına bundan sonrası için. umarım eski Lumia'lara da destek verirler. üvey evlat muamelesi yapmazlar.
Abi resmen ikiye bölündük teknoloji sevenler oalrak. Ben Nokia'ya duygusal olarak harbiden bağlı bir adamım.Yeri gelir küfür de ederim yeri gelir göklere de çıkartırım cihazımı, markamı işletim sistemimi ama bu konuda çok şaşkınım. Ayrıca Microsoft Lumia nedir abi ? Güven vermiyor bence. Nokia Lumia ne kadar tatlıydı, sempatikti, adamlar iki çeyrektir kâr açıklıyordu, bellerini doğrultuyorlardı yavaş yavaş. Neden nokia'nın büyük abileri bunu istedi ? neden abi neden ? evet benim markam değil ne derseniz deyin fan-boy deyin hatta ama öyle yani, inşallah yazık olmaz.. o artık amerikan. finlandiyalı değil..
giriş ve orta seviye cihazlarda nokia ismini kullanabilir ama üst segmentte kullanmayacak diye biliyorum.
İsim değişeceğini sanmıyorum. Nokia olarak kalır. Facebook instagramı satın aldı isim değişti mi hayır. Google youtube aldı motorolayı aldı isim değişt mi ms skype yi aldı isim değişti mi hayır. İsim değiştirmesi zaten mantıksız. İsim değiştirecekse adamlar zaten neyi satın alıyor. Fabrikaları mı. Bu zsten satın alma olayın temeli isimdir.