Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Güzel arkadaşım eline emeğine sağlık lakin zaten buraya konuya giren kısıtlı imkanları olan kişileri düşünerek mesajlar yazınız.Bizim emeğe saygımız var lakin silinen mesajları bir oku sonra yorum yap.Konu daha fazla uzamasın emeğinize sağlık.:oke:

:oke: Rica ederim. Ya zaten işi siz biliyonuz biz burda bağırsak çağırsak ne fayda edicekki .D

- - - Eklendi - - -

gappsler de olmadı yani :(

onları ayarlıyacağım 1 hafta sonra

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nwoempty

Nwoempty

Üye
işte öyle birşey yapmadım rus romu vs ben direk tr gb kurdum sonra siyah ekranda kaldı ne oldu peki ? garantiden cıktımı hala haber vekliyorum 5 gün oldu

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
gappsleri flashlasan olmamı yeniden çnki xda da custom paylaşıldgında cgu kez gappsler ayrıdan flashlanıyor *?

- - - Eklendi - - -

işte öyle birşey yapmadım rus romu vs ben direk tr gb kurdum sonra siyah ekranda kaldı ne oldu peki ? garantiden cıktımı hala haber vekliyorum 5 gün oldu

ah be kardeşim tekrar yüklüeydin rus romunu gene olurdu hemen garantiyemi yoladın ?

Nwoempty

Nwoempty

Üye
ne yazıkki kardeşim bilmiyordum öyle birşey oldugunu 1. sayfaya baktım yazmıyordu rusd romu vs bende o yüzden yapmadım şimdi sonuc ne olur allah bilir

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
korkma romluk bişe muhtemelen dua et donanımı yakma rom yüklerler garantide bende yapa yapa öğrendim sende öğrenirsin kurdu olursun bu işin

The Shadow

The Shadow

Üye
gappsleri flashlasan olmamı yeniden çnki xda da custom paylaşıldgında cgu kez gappsler ayrıdan flashlanıyor *?

- - - Eklendi - - -

ah be kardeşim tekrar yüklüeydin rus romunu gene olurdu hemen garantiyemi yoladın ?
evet ayrı flashlansa guzel olurdu :)

- - - Eklendi - - -

ne yazıkki kardeşim bilmiyordum öyle birşey oldugunu 1. sayfaya baktım yazmıyordu rusd romu vs bende o yüzden yapmadım şimdi sonuc ne olur allah bilir
şanssızlık

- - - Eklendi - - -

korkma romluk bişe muhtemelen dua et donanımı yakma rom yüklerler garantide bende yapa yapa öğrendim sende öğrenirsin kurdu olursun bu işin
bu arada direk tr gb yukleyince half brick mi oluyodu yoksa brick mi hatırlayamıyorum :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
half brick bnm bildiğim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
gingerbread rus romu konuda link yok ama bende vardı belki senin işini görür

Nwoempty

Nwoempty

Üye
inşallah kardeşim dediğin gibidir çünkü herşeyi dogru yaptım odinle kurdum snra başlattım telefonu siyah ekrenda kaldı.. baktım nette şimdi malzeme bekleniyor(üreticiden) diyor inşallah fazla para geçirmezler yoksa peder la iyi papaz olurum

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Half brick oluyor direk TR GB yükleyince. Daha dün half yaptım ace 2'yi :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
gingerbread rus romu konuda link yok ama bende vardı belki senin işini görür

mesela ben rus romunu tr gb yi tr jb yi rus jb yi odini falan usb ye attım nolur nolmaz kenarda drsun kötü günler için :)

- - - Eklendi - - -

inşallah kardeşim dediğin gibidir çünkü herşeyi dogru yaptım odinle kurdum snra başlattım telefonu siyah ekrenda kaldı.. baktım nette şimdi malzeme bekleniyor(üreticiden) diyor inşallah fazla para geçirmezler yoksa peder la iyi papaz olurum

bide paramı vercen benim şebeke sorunu olmuştu ki ben bozmuştum şebeke yerine iğne sokmuştum nolcak die :) daha çekmiodu gönderdim garantiye yaptılar hemen bedavaya

The Shadow

The Shadow

Üye
sadece tekrar tr gb yuklerler fazla para almazlar 10 dk lık iş :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

sadece tekrar tr gb yuklerler fazla para almazlar 10 dk lık iş :)

Valla bence para almazlar bende bedavadan ekranı değiştirmişlerdi. Ama bilemicem belki anakartta falan sorun olduysa alırlar.

The Shadow

The Shadow

Üye
Valla bence para almazlar bende bedavadan ekranı değiştirmişlerdi. Ama bilemicem belki anakartta falan sorun olduysa alırlar.
en azından tr gb de yazılım guncellemesini yapmamış (bu arada nwoempty bunu okuduysan bi daha tr gb ye falan donersen yazılım guncellemesi yapma) o daha kotu :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

en azından tr gb de yazılım guncellemesini yapmamış (bu arada nwoempty bunu okuduysan bi daha tr gb ye falan donersen yazılım guncellemesi yapma) o daha kotu :)

GB dönünce zaten güncelleme gelmiyoki. Onu eski sürüm yükleyenlere geldi bende onun için yazdım oraya.

The Shadow

The Shadow

Üye
Nwoempty

Nwoempty

Üye
rootluydu performance rom o yüzden garantiden cıktı bundan dolayı para alırlar diye düşündüm de inşallah almazlar yazılımsal birşey olsaydı 5 gündür hallederlerdi diye düşünüyorum bir daha room yüklerken 1 hafta araştırma yapacam hep klavyenin yüzünden oldu

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga dru dio lk6 tr gb yi yuklyince gelmio en sn surum cnki millet lh4 du yukluo eski srum 4 mb lik gncelleme gelio ki ben servsten aldgimda lh4 vardi ardi ardina guncellme geldi guncelledim hic bise olmadi saglamdi

Üst Alt