Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şuan stabilizasyon testi yapıyorum birraz uzun heralde test yaptım sonuçları şu testten sonra yansıtacağım. :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşım yardım desteğe ihtiyacı olan kişi sizin muhabbetinizi okumak zorundamı ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yardım desteğe ihtiyacı olan kişi sizin muhabbetinizi okumak zorundamı ?

İyide yardımı olan kişi niye bizim muhabbetimizi okusunki yorum olarak yazıyo saniyede cevap geliyo zaten. Ayrıca Romun yeni sürümünü test ediliyor o yüzden bu kadar yorum oldu kusura bakma.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kusur ile alakası yok kurallara uyunuz.

Nwoempty

Nwoempty

Üye
1 i

- - - Eklendi - - -

1. sayfadaki tolganın paylaştıgı ile dönmeye calıştım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

• 10-Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir.
HERALDE bu kuralın dışına çıktık...

• Beğen
Tepkiler: Nextman
The Shadow

The Shadow

Üye
1 i

- - - Eklendi - - -

1. sayfadaki tolganın paylaştıgı ile dönmeye calıştım
peki 3 parçalı rus romunu kurdun mu ? kurmazsan genelde half brick oluyor :)

- - - Eklendi - - -

tr gb den once flashlıyosun rus romunu :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Yukarıyı iyi oku yada imzamda 10.madde

Usta tüm mesajları silmem tamam bida olmaz. Yapanadamı saygınız yok. Türkiyeden rom yapan kaç kişi var lütfen biraz saygı tamam bi kusur yaptık uzatamaya gerek yok. Bende telefon olsa deniyeceğim ama telefon olmadığı için yorumla yazışıyoruz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Anam :hmmm:aha:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

antttulara fazla bakmamak gerek

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
son gönderdiğim stabilizasyon testi sonuçları

The Shadow

The Shadow

Üye
vay be... romda hatalar var belki ama performansı iyimiş :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
tolga şimdi bir asphalt videosu içinhazırlanıyorum hadi inşallah kasmaz romun tek sıkıntısı uygulamaları blackmarkt tan indiriyorsunuz google play çalışmıyor ve google hizmetleri.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Usta tüm mesajları silmem tamam bida olmaz. Yapanadamı saygınız yok. Türkiyeden rom yapan kaç kişi var lütfen biraz saygı tamam bi kusur yaptık uzatamaya gerek yok. Bende telefon olsa deniyeceğim ama telefon olmadığı için yorumla yazışıyoruz.

Güzel arkadaşım eline emeğine sağlık lakin zaten buraya konuya giren kısıtlı imkanları olan kişileri düşünerek mesajlar yazınız.Bizim emeğe saygımız var lakin silinen mesajları bir oku sonra yorum yap.Konu daha fazla uzamasın emeğinize sağlık.:oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
tolga şimdi bir asphalt videosu içinhazırlanıyorum hadi inşallah kasmaz romun tek sıkıntısı uygulamaları blackmarkt tan indiriyorsunuz google play çalışmıyor ve google hizmetleri.
gappsler de olmadı yani :(

Üst Alt