Nokia Amber Güncellemesini Yükledikten Sonra Batarya Sürenizde Değişiklik Oldu Mu? (Anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Amber Güncellemesini Yükledikten Sonra Batarya Sürenizde Değişiklik Oldu Mu?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 için en son yazılım sürümü Lumia Amber'dır. (3047.0000.132x.30xx)

Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> telefon güncellemesi'ne dokunun.

Geliştirilmiş kamerayla düşük ışık koşullarında, iyileştirilmiş otomatik odaklama, vs. ile daha iyi resimler çekin
Nokia Smart Camera'yı indirin – en iyi resminizi seçin, hareketli sekansları yakalayın ve daha birçok şey yapın. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.

Yeni FM radyo ile en beğendiğiniz istasyonları dinleyin

Nokia Glance Screen'i açın – telefonunuz kilitliyken bile saati ve pil durumunu görün

Susturmak için çevir – çalmasını susturmak için telefonunuzu yalnızca yüz üstü çevirmek yeterli

Telefonunuzda tutarlılık, şebeke bağlantısı, pil performansı ve diğer kullanım geliştirmeleri

Nokia Destek sayfasındaki bilgiler böyle. Peki GDR2'yi nasıl öğrenebilirim?

lumia amber zaten gdr2 ile tümleşik bir yazılım.

merlin19

merlin19

Üye
güncellemeden önce 7x24 saat nette idim şarkı dinler bol bol foto çekerdim rahat 2 gün giderdi güncelledim nsu ile temiz olsun diye sıfır kurulum yaptım ince ayarlarda yaptım yok bir günde 6 kere Şarj etmeye başladım bakalım bu güncellemeden sonraki 2. gün ilerleyen günlerde devam ederse direk çakacam formatı pro cam ve kamera performansı berbat oldu övdükleri pro cam ve smart cam dandik çıktı eskiden potrelik resim çekerdim şimdi smart cam ile gece foto çeksen karanlık ışıklı yerde gece çekimlerde pro cam ve smart cam resmen ekran lipildiyor normal kameradada lipildiyor eskiden böle birşey yoktu normal kamerada gece bile cam gibi titreme falan olmazdı şimdi resmen çekim sırasında ekran titriyor iyice şaftı kaydı nerden güncelledim şunu altı üstü datasense ekran saat ve birkaç özellik için mahvettim telefonu

tgoksen1

Üye
Evet oldu

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Nokia Glance Screen'i açın – telefonunuz kilitliyken bile saati ve pil durumunu görün

burada yazılan pili tuş kilitli iken göremiyorum sadece saat görünüyor ekran karardığında birde pil bitmeye yüz tuttuğunda görünüyor hepsi o :) L820

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Benim hoşuma gitti çok iyi oldu daha uzun gidiyor , gözle görülecek kadar büyük fark var :)

Üst Alt