İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Mr_BugsS

Mr_BugsS

Üye
Merhabalar..
Nokia Lumia 820 kullanıcısıyım.Windowsphone'dan indirdiğim uygulamarı telefonumda açamıyorum."Şirket bu uygulamayı yükleyemiyor" hatası alıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

agdiget7667

Üye
Play store önceden açılıyordu ama şimdi açılmıyor bilen varsa nolur cevap yazsın

AlicanL920

Üye
arkadaşlar facebooktan profil resmimi değiştim telefonda kendini yeniliyordu şimdi çıkmıyo neden yardımcı olabilir misiniz?? daha önceden yapıyordum sıkıntı olmuyordu :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar facebooktan profil resmimi değiştim telefonda kendini yeniliyordu şimdi çıkmıyo neden yardımcı olabilir misiniz?? daha önceden yapıyordum sıkıntı olmuyordu :)

Güncelleme bazen çok sonraları olabiliyor.
Facebook uygulaması tamamen rayına oturana kadar yapacak bir şey yok.
Size özel bir şey değil, normal bir durum yani.

Serhanas35

Üye
Ya arkadaslar ip değiştirrrerek htc beats audio yukledim oda uygulama olarak değil ayarlara geldi nasıl silicem​

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya arkadaslar ip değiştirrrerek htc beats audio yukledim oda uygulama olarak değil ayarlara geldi nasıl silicem​

bunu geçenlerde biri daha yapmıştı fabrika ayarlarına dönerek düzeliyordu .. bu arada yüklemek isteyenlerin bilgisi olsun beats çalışmaz başka telefonda nasılki bizde here city lens çalışmıyorsa buda başka telefonda çalışmaz telefonun içinde yazılımı yada anfisi olması lazım .

akdemirsem

Üye
Arkadaşlar bende Lumia 520 bulunmakta. Uygulama ve oyun güncelleştirmeleri gözükmüyor ne yapmalıyım?

ÖEY

ÖEY

Üye
Genel bir sorun aslında bu. Bende de ilk başlarda görünmüyordu sonra bir anda görünmeye başladı. Telefonu sıfırla, interneti hiç kapatma ve kesinlikle kendin bir uygulamaya girip güncelleme yapma. 1-2 hafta içinde güncellemeler yavaş yavaş gelmeye başlıyor.

akdemirsem

Üye
Anladım teşekkürler.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Samsung app folder uygulamasını nasıl indirebilirim ?

csH

csH

Üye
Forumda anlat var oem kilidi kirma diye ben ordan yuklemistm

csH

csH

Üye
Nerde takildin

csH

csH

Üye
Hmmm bilmiyorum adresi falan bi kere daha kontrol et dicem ama onu da yapmissindir

csH

csH

Üye
Varsa da ben bilmiyorum :S

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aslında sorun değil ama ben şunu söylim Nokia ya yakışmayan kulaklığı
ben kulaklık kullanmam doğrusu şimdiye kadar 3/4 telefonum oldu ama hiç birinde kulaklığı yerinden çıkartmaım hepside Nokia En son N8 kullandım onu iki üç kez denemek için taktım sadece
üzerinde baytağı bir tuş vardı güzel bunda tek tuş var gerçi bir arkadaş iki kez basın böyle oluyor üç kez basın şöyle oluyor dedi ama
ben denedim sesle konuşma menüsünü açıyor biliyorsunuz o da ing hiç bir halta yaramıyor doğrusu hem Amber geldikten sonra denedim radio yuda N8 deki gibi güzel de çekmiyor kulaklığı değişsem çekim gücü ses gücü artarmı sorim dedim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Wifi bağlantım sürekli acık ve bağlı belirli Bi süre geçtikten sonra bağlantı kesiliyor tekrar wifi yi açıp kapatıyorum düzeliyor amberden önce böyle Bi sorun yoktu bu sorunu yasayan varmı baska

alasulumurat

alasulumurat

Üye
- - - Eklendi - - -

Wifi bağlantım sürekli acık ve bağlı belirli Bi süre geçtikten sonra bağlantı kesiliyor tekrar wifi yi açıp kapatıyorum düzeliyor amberden önce böyle Bi sorun yoktu bu sorunu yasayan varmı baska

dostum wifi ayarlarına girip ekran kilidinde de bağlantım açık kalsın kutusunu işaretle

Üst Alt