[mod][cm9] Siii Touchwiz Paketi + Kernel (10.09.13)

Sponsorlu Bağlantılar

burak_909

burak_909

Üye
    Konu Sahibi
[mod][cm9] Siii Touchwiz Paketi + Kernel (10.09.13)
CM9 için SIII TouchWiz Paketi TouchWiz İçeriği
  • III ekran kilidi
  • SIII imasyonu
  • SIII Duvar Kağıdı
  • SIII Animasyonlu Duvar Kağıtları
  • Hesap Makinesi
  • Görev Yöneticisi
  • SIII menü sesleri; alarm, bildirim tonları ve zil sesleri.
İndirme

10.09.2013

19.08.2013

Kurulum

CM9'u flashlayıp gapps'yi kurduktan sonra:
  • Recovery moda girin.
  • TouchWiz Package flash'layın.
  • Clear Cache ve Dalvik Cache
  • Reboot system now
SADECE GALAXY W CM9 sürümü içindir!

Ekran Görüntüleri

Eklentiler:

Samsung Apps

Samsung Apps-

Samsung's app market

(app dosyası)

Kesinlikle hem görsel açıdan hemde performans açısından çok iyi. Bundan vazgeçmeniz biraz zor olacak. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Eğer simgeler ekran görüntüdekiler gibi değilse: Ayarlar > Temalar >Touchwiz 5.0 yapın ardından telefonu yeniden başlatın.

Sarj iyi gitmiyor diyenlere honeyx 7up kernelini öneriyorum. Şarj konusunda bütün sıkıntıları çekiyor alıyor. Bunuda şiddetle tavsiye ediyorum.

İNDİR:

Orjinal Konu:

• Beğen
Tepkiler: oktayylmz, Neagf, alp_akalin ve 1 kişi daha

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

.caner.

.caner.

Üye
:tşk:

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
Gayat güzel , teşekkürler

ddsrhtdd

Üye
Teşekkürler. Arkadaşlar açıkcası touchwiz yüklemeye çekiniyorum. nedeni ise şarj ve performans. saf cm9dan şarjı az gideceğine eminim ama performans olarak ne diyebilirsiniz?

burak_909

burak_909

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Arkadaşlar açıkcası touchwiz yüklemeye çekiniyorum. nedeni ise şarj ve performans. saf cm9dan şarjı az gideceğine eminim ama performans olarak ne diyebilirsiniz?

kesinlikle zaten performans ve sarj açısından CM9 üstüne yok, üstüne bir de görsellik diyorsan kardeşim doğru adrestesin

proxy_33

Üye
deneyen arkadaslar sarj konusunda nasıl peki ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Normal gibi şarjı kardeşime kurdum 2 gün gitti fazla kullanmadığında

proxy_33

Üye
suan bende Touchwi3v7 var acaba değiştirsem mi ki?

proxy_33

Üye
yani cm9 un orijinal ligini bozup da üstüne Touchwiz kurmak mı iyi yoksa direk Touchwiz rom mu yüklemek mantikli?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bana touchwiz romundan daha güzel geldi touchwiz romunu zaten hiç sevmemiştim onun kullandığı uygulamaları zaten yeti12 diye bir geliştirici geliştiriyor. O geliştiricide bu paketi yapan adam orjinalliği bozuk bunu yüklemek daha mantıklı.

proxy_33

Üye
çok sağol kardo denicem ;)

ddsrhtdd

Üye
Arkadaşlar , touchwiz olmadan stocktaki mesajlaşma, radyo, müzik player vs kurabilirmiyim. (cm9'a) ?. Arayüz benim için önemli değil ben cm9un saf halini beğeniyorum.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Maaleseft kardeşim olmuyor hepsi temaya bağlı.

ddsrhtdd

Üye
@NovaTR14 teşşekürler

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Rica ederim hocam :D OneOfKind in romunun üstüne kurdum şu an çok iyi gözüküyor deneyip görücem :D

burak_909

burak_909

Üye
    Konu Sahibi
konuyu güncelledim. kernel upload ettim. mutlaka kurun. şu an kullanıyorum çok memnunum. sarj ve performans olarak üstüne yok bence

alp_akalin

Üye
Çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi :)

36caldion

Üye
arkadaşlar normal 2.3.6 daki gibi orta tuşa basınca görev yöneticisini açabikiyır muyuz?

36caldion

Üye
arkadaşlar normal 2.3.6 daki gibi orta tuşa basınca görev yöneticisini açabikiyır muyuz?

Üst Alt