Nokia Amber Güncellemesini Yükledikten Sonra Batarya Sürenizde Değişiklik Oldu Mu? (Anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Amber Güncellemesini Yükledikten Sonra Batarya Sürenizde Değişiklik Oldu Mu?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Amber Güncellemesini Yükledikten Sonra Batarya Sürenizde Değişiklik Oldu Mu? (Anket)

respection123

Üye
Kilit Gelmese İyi :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Poz verelim :sirit:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Değişmedi diye işaret ledim ama hafif bir artış oldu bir kaç saat kadar

skynet

Üye
Değişmedi ama amberden sonra ilk 2-3 gün resmen kriz geçiriyordum :ehe

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Benim azaldı maalesef :( 1.5 gün gidiyordu şimdi 12 saati geçmiyor :(

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Azaldı bence ama gözetleme miydi hatırlamıyorum ekran uyurken saati gösteriyor ya o çok fazla enerji tüketiyor ama onu kapatınca sorun yok tabi :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bence konu güzel. Teşekkürler. Ancak nacizane bir önerim olsun. Oraya bir kaç saat diye de bir seçenek koymalısın. Çünkü bence bir amber ve bir gdr2 güncellemesi sistemde gün sayısı arttırabilecek kadar büyük değişim yaptırmamış olabilir.
Benim güncellemenin arkasından kısaca bahsedeyim. Birkere nsu ile yaptığım için herşey sıfırlandı. Bu yüzden yeniden yüklenen bir sürü uygulamam yüklenir yüklenmez arkaplanda otomatik olarak kendilerini çalışır bıraktılar. Artı birde şarz kalibrasyonu gerekiyordu. Bunların ayarlanması ve arkaplan uygulamaların gereksizlerini oradan kaldırmak derken 3 - 5 gün de pil kendini anca topluyor. Sonuç olarak diyorum ki gözlemlerim sonucunda düzelme var. Şarjım eskiye oranla 2 - 3 saat kadar daha uzun dayanıyor. Ha benim kullanımımda bir değşim var mı? Evet artık telefonu daha çok kullanır oldum. Özellikle ekran saati zaten bir süre sonra kendini kapatıyor, ona lafım yok. Ancak ProCam yüzünden daha çok resim çeker oldum :) Eskisine nazaran daha çok kullandığım telefonum buna rağmen 2 - 3 saat daha dayanıklı.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
benimki azaldı ve batarya alıp değiştircem kendim kasayıda değiştircem bataryayı sallanmaz yapcam bi aksiyon yaşatacak bana bu 920 :ehe

Hagios

Hagios

Üye
Cevaplar olmamış :) 1 gün değil ama genel bir artış var bende.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sürede her hangi bir değişiklik fark etmedim. :no:

erknlmn

erknlmn

Üye
tabi ki kullanıma bağlı bişey deneme fırsatım olmadı günde 2-3 kere şarj ediyorum ama sanki biraz daha azaldı

sekajmer

sekajmer

Üye
%50 ile 2 saat internet

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Kardeş konu güzel eline sağlık da o seçenekler ne öyle. Gören de sanacak telefonun şarjı 5-6 gün gidiyordu da 2 gün azaldı, arttı gibisinden seçenekler koymuşsun :)

Bu arada bayağı azaldı benim. Telefonu alıp kurcaladığımda mağaza, internet, müzik filan dinliyorum şarj %25 azalıyor yarım saatte. Sizce bu normal bir şey mi ? Ben şarj aletimde sorun olduğunu düşünüyorum. Kablolar filan biraz dışarı taştı açıldı yani plastik ve telefonu şarja taktığımda şarj aleti feci derecede ısınıyor. Acaba bataryaya zarar filan mı verdi o yüzden mi böyle ? Fikri olan cevaplarsa sevinirim.

smltrl

Üye
Arkadaşlar şarj bittikten sonra telefonu şarja takınca telefon bir süre sonra açılıyordu (batarya biraz dolduktan sonra) şimdi ise takar takmaz açılıyor bu güncellemeyle mi oldu yoksa bende mi bir sorun var

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş konu güzel eline sağlık da o seçenekler ne öyle. Gören de sanacak telefonun şarjı 5-6 gün gidiyordu da 2 gün azaldı, arttı gibisinden seçenekler koymuşsun :)

Bu arada bayağı azaldı benim. Telefonu alıp kurcaladığımda mağaza, internet, müzik filan dinliyorum şarj %25 azalıyor yarım saatte. Sizce bu normal bir şey mi ? Ben şarj aletimde sorun olduğunu düşünüyorum. Kablolar filan biraz dışarı taştı açıldı yani plastik ve telefonu şarja taktığımda şarj aleti feci derecede ısınıyor. Acaba bataryaya zarar filan mı verdi o yüzden mi böyle ? Fikri olan cevaplarsa sevinirim.

flashla ve kalibrasyyon yap

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar lumia 820 telefonumun yazılım sürümü 3047.0000.1328.3001 ve sistem sürümü 8.0.10328.0

şimdi gdr2 ve amber güncellemesini almış oluyormuyum. data sense yok mesela. amber'de var deniyordu.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lumia 820 telefonumun yazılım sürümü 3047.0000.1328.3001 ve sistem sürümü 8.0.10328.0

şimdi gdr2 ve amber güncellemesini almış oluyormuyum. data sense yok mesela. amber'de var deniyordu.

oluyorsun fakat o sürümde tek data sense yok .eğer diğer özellikleri de almak istiyorsan NSU ile 3002 yazılımını flashla.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Nokia Lumia 820 için en son yazılım sürümü Lumia Amber'dır. (3047.0000.132x.30xx)

Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> telefon güncellemesi'ne dokunun.

Geliştirilmiş kamerayla düşük ışık koşullarında, iyileştirilmiş otomatik odaklama, vs. ile daha iyi resimler çekin
Nokia Smart Camera'yı indirin – en iyi resminizi seçin, hareketli sekansları yakalayın ve daha birçok şey yapın. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.

Yeni FM radyo ile en beğendiğiniz istasyonları dinleyin

Nokia Glance Screen'i açın – telefonunuz kilitliyken bile saati ve pil durumunu görün

Susturmak için çevir – çalmasını susturmak için telefonunuzu yalnızca yüz üstü çevirmek yeterli

Telefonunuzda tutarlılık, şebeke bağlantısı, pil performansı ve diğer kullanım geliştirmeleri

Nokia Destek sayfasındaki bilgiler böyle. Peki GDR2'yi nasıl öğrenebilirim?

Üst Alt