LG OPTİMUS L5 ile ilgili birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Şirin Baba

Üye
    Konu Sahibi
LG OPTİMUS L5 ile ilgili birkaç soru
ben daha yeni aldım bu telefonu. ama hala çözebilmiş değilim. ilk olarak hafıza kartını nasıl açarım ? nokıadaki gibi hafıza kartına nasıl girerim ? fm radyodakulaklık olmadan nasıl dinlerim ? navigasyonu internet kullanmadan nasıl kullanırım bu ayarı nasıl kalıcı kılarım ? yazılım güncellersem ve ücretsiz uygulama indirirsem internet ücreti öder miyim ? internetten indirdiğim android oyunlarını hafıza kartına atarak kullanabilir miyim ?

Invoke

Invoke

Üye
1. Google Playden X-plore isimli dosya yöneticisini indirin, ücretsiz uygulama. Eğer telefonunuz dosya yöneticisi yoksa tabi.
2. Kulaklık olmadan fm radyo dinleyemezsiniz, internet üzerinden dinlersiniz ancak, tuneinradio isimle uygulama bu iş için en iyilerinden. Markette ücretsiz sürümü mevcut. Tabi internet paketi dayanmaz, wifi varsa ancak mantıklı olabilir.
3. Eğer wifi değil de mobil veri ile indiriyorsanız ödersiniz. İnternet paketiniz yoksa ve mobil veriyi kapatmak istiyorsanız. Ayarlar> Kablosuz özelliği ve ağlar>Mobil şebekeler>mobil veri (işareti kaldırın.) (Ayarlardaki konumu ben de bu şekilde lgnin arayüzünde farklı olabilir ama benzerdir yine ayarlardan mobil veriyi bulup kapatın.)
4. Oyunları hafıza kartına atabilirsiniz ben stock romda rootsuz atıyorum ama telefondan telefona değişiyor, sizde root gerektirebilir, Ayarlar>Uygulamalar> atıyorum(fruit ninja) üzerine gelin> sd karta taşı gibi bir seçenek varsa taşırsınız yoksa root gerektirir.
Navigasyon olayını bilmiyorum, kullandığım bir şey değil.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
1-Dosya yoneticisi indirerek external_SD yazan klasore girerseniz o sizin hafiza kartiniz oluyor.
2-Kulaklik olmadan tunein radio var arkadasin dedigi gibi ama internet lazim.
3-GPS'i acarsaniz internetsiz navigasyonu kullanabilirsiniz.Google'in navigasyonunu tavsiye etmiyorum iyi degil.
4-Zaten telefon guncellemesini pc le yapcaginiz icn internet parasi odemezsiniz. Eger internet paketiniz oldugu surece hic bi sekilde para odemezsiniz internetinizden gider.
5-Telefon hafiza kartina uygulama kurmayi desteklemiyor. anca oyunun data dosyalarini tutabilirsiniz. kendi tel. hafizasina kuracaksiniz oyunlari.

Şirin Baba

Üye
    Konu Sahibi
1. Google Playden X-plore isimli dosya yöneticisini indirin, ücretsiz uygulama. Eğer telefonunuz dosya yöneticisi yoksa tabi.
2. Kulaklık olmadan fm radyo dinleyemezsiniz, internet üzerinden dinlersiniz ancak, tuneinradio isimle uygulama bu iş için en iyilerinden. Markette ücretsiz sürümü mevcut. Tabi internet paketi dayanmaz, wifi varsa ancak mantıklı olabilir.
3. Eğer wifi değil de mobil veri ile indiriyorsanız ödersiniz. İnternet paketiniz yoksa ve mobil veriyi kapatmak istiyorsanız. Ayarlar> Kablosuz özelliği ve ağlar>Mobil şebekeler>mobil veri (işareti kaldırın.) (Ayarlardaki konumu ben de bu şekilde lgnin arayüzünde farklı olabilir ama benzerdir yine ayarlardan mobil veriyi bulup kapatın.)
4. Oyunları hafıza kartına atabilirsiniz ben stock romda rootsuz atıyorum ama telefondan telefona değişiyor, sizde root gerektirebilir, Ayarlar>Uygulamalar> atıyorum(fruit ninja) üzerine gelin> sd karta taşı gibi bir seçenek varsa taşırsınız yoksa root gerektirir.
Navigasyon olayını bilmiyorum, kullandığım bir şey değil.
anlamadığım ben bu uygulamaları pcden hafıza kartına nasıl geçireceğim ? hafıza kartına atıp onuda telefona taksam ?
birde google play internet paketi olmadan bakiyeyi harcıyor mu ? birde root ne onu bilmiyorum.

ccaann35

Üye
ben daha yeni aldım bu telefonu. ama hala çözebilmiş değilim. ilk olarak hafıza kartını nasıl açarım ? nokıadaki gibi hafıza kartına nasıl girerim ? fm radyodakulaklık olmadan nasıl dinlerim ? navigasyonu internet kullanmadan nasıl kullanırım bu ayarı nasıl kalıcı kılarım ? yazılım güncellersem ve ücretsiz uygulama indirirsem internet ücreti öder miyim ? internetten indirdiğim android oyunlarını hafıza kartına atarak kullanabilir miyim ?
1-dosya yöneticisi indireceksin ki hafıza kartını görebilesin.
2-fm radyo kulakiık olmadan dinlenmez.ama eski bir kulaklığın sadece 1.5 cm metal kısmını kesip fm radyoyu dinleyebilirsin.
3-yazılım güncelleme evde pc.basında yapıyorsun evde intrenet varsa bedava.
4.gene evde internet varsa onun vasıtasıyla indirdiğin herşey bedavaya gelir.
5-telefonu rootlarsın.link2sd yuklersin telin dahili hafızasndan istediğin uygulamayı hafıza kartına atarsın.bu şekilde bende o kimselerin beğenmediği L5 te 270 uygulama var.
6-bende 5 novigasyon programı var hepside takır takır çalısıyor.
7-L5 in kiymetini bil.süper bişey.
Hadi kolay gelsin.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Link2sd nasil yaptiniz can hocam. ? Ben hafiza kartinda ext alanlarini actigim halde tasimiyor ????

ccaann35

Üye
Link2sd nasil yaptiniz can hocam. ? Ben hafiza kartinda ext alanlarini actigim halde tasimiyor ????
Ben L 5 te herşeyi senden öğrendim aziz ya rootlamayı bile.
taşıma yapmıyor sadece linkliyor orda şaşırma yalnız.dediğim gibi linkliycen.
ben sekiz gb kartın 2.5 gb.harici dahili bellek yaptım 2.650 gb de orjinalinde var..süper birşey oldu.
valla sen yapamadıktan sonra kimse yapamaz .ben nerdeyse benim telefon arıza yapsa izmirde seni bulacam diye düşünüyorum.
birde aziz süper bir program var l 5 le .ilgilenirsen sana yollayım.
bütün l5 herşeyini ortaya döküyor.
buraya koymuyorum neden çünkü etrafta sağlıklı L 5 kalmaz.bu servisin kullandığı bir program veya ona eşdeğer bir program.
belki kilidleri bie çozüyor olabilir.ilgilenirsen yollayım.sen bir incele.
sevgiler.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Ben L 5 te herşeyi senden öğrendim aziz ya rootlamayı bile.
taşıma yapmıyor sadece linkliyor orda şaşırma yalnız.dediğim gibi linkliycen.
ben sekiz gb kartın 2.5 gb.harici dahili bellek yaptım 2.650 gb de orjinalinde var..süper birşey oldu.
valla sen yapamadıktan sonra kimse yapamaz .ben nerdeyse benim telefon arıza yapsa izmirde seni bulacam diye düşünüyorum.
birde aziz süper bir program var l 5 le .ilgilenirsen sana yollayım.
bütün l5 herşeyini ortaya döküyor.
buraya koymuyorum neden çünkü etrafta sağlıklı L 5 kalmaz.bu servisin kullandığı bir program veya ona eşdeğer bir program.
belki kilidleri bie çozüyor olabilir.ilgilenirsen yollayım.sen bir incele.
sevgiler.

allah razı olsun ögrendiysen ne mutlu bana. Linklemeyse canım o oluyo bendede o işe yarıyo. bu programı özelden attıysan bir bakayım.

ccaann35

Üye
  • artist2537 ve sana attım.hadi bakalım belki birşeyler çıkartırsınız.kolay gelsin.

kraladam12

Üye
Kardeş root atmak öyle kolay değil o yüzden deneme çünkü tek hatayla servislik olur tel bende lg l5 kullanıcısıyım çok güzel tel rootlu olduğu için herşeyi açıyor