Wifi

Sponsorlu Bağlantılar

Corner7

Üye
    Konu Sahibi
Wifi
Sevgili maxicep üyeleri ben apartmandan bir komşunun internetini masaüstü bilgisayarima WiFi cihazı ile bağlayacağım. Internet çekim gücü olan, internet kesilmelerin olmadığı bir cihaz arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

UpOneTR

UpOneTR

Üye
googla wireless adaptör yazarak arayabilirsin

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
marka asus , airties veya tplink olsun hızı 150 mbps den aşağı olmasın

u_cosar

u_cosar

Üye
eğer evinizde komşunun wifi ağı kuvvetli çekiyor sa küçük bir wifi adapter 17-20tl arası alabilirsin ben mesela 18tl ye aldım evede kullanıyorum masaüstü bilgisayar da ama cekim kuvvetli değil se o zaman uzun mesafelere etki eden wifi adaptörü almalısın.

Corner7

Üye
    Konu Sahibi
marka asus , airties veya tplink olsun hızı 150 mbps den aşağı olmasın

Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim, öncelikle dark markası önerir misiniz, ikinci olarak 2.4-2.5 gibi özellikler var bunun için ne önerirsiniz

- - - Eklendi - - -

eğer evinizde komşunun wifi ağı kuvvetli çekiyor sa küçük bir wifi adapter 17-20tl arası alabilirsin ben mesela 18tl ye aldım evede kullanıyorum masaüstü bilgisayar da ama cekim kuvvetli değil se o zaman uzun mesafelere etki eden wifi adaptörü almalısın.

Benim Htc explorer telefonum var onda WiFi genel olarak 4 diş çekiyor sanırım arada 2-3 kat var bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

mcht5546

Üye
eğer sinyal az geliyor ise access point almanda yarar var ama sinyal iyi geliyor ise usb wireless adabtör al ama access point daha iyi bence bağlantı kopma olasılığı çok az yada yok ben access point ile 1500 m kesintisiz bağlanıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt