1200-1300 TL telefon önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi

Olmaz genelde bir şey.

- - - Eklendi - - -

Niye sorun olsun ki?

he ya bi de o var. satıcı fabrikasyon hatalarında 15 içerisinde değişim diyo ama kesin benim 16.günde olur çünkü bende şans yok. bugun gittim Htc one almaya adam yarım saat önce sonuncusunu sattım dedi ki 20 tane vardı 1 hafta önce. böyle bir şanstan bahsediyorum :)

serif55

serif55

Üye
Evet okudum. Yurt dışından alınca telefonda teknik kronik arıza olunca ne olacak :D
Örneğin htc de global garanti var, benim telefonda almanyadan gelme mesela aldığımda htc müşteri hizmetlerini arayıp sorgulattim 1 yıl uluslararası 2 sene kvk garantili cihaz olarak görünüo yani anlayacağınız bu markadan markaya değişir

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78, Invoke ve .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Örneğin htc de global garanti var, benim telefonda almanyadan gelme mesela aldığımda htc müşteri hizmetlerini arayıp sorgulattim 1 yıl uluslararası 2 sene kvk garantili cihaz olarak görünüo yani anlayacağınız bu markadan markaya değişir

Yani htc one alın :D

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
serif55

serif55

Üye
:D bide Htc Butterfly a baktım ama o 16 gb mış. diğer ürünlerinde sd kart seçeneği olmasına rağmen türkiyeye kazık atarak sd kart seçeneğini kaldırmışlar.

Butterfly değilde onun s i var en son çıkan baya başarılı olarak görüyorum o telefonuda ama piyasadaki hiçbir telefon beni one imdan alıkoyamaz :)

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78