1200-1300 TL telefon önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
1200-1300 TL telefon önerisi.
selamun aleyküm kardeşlerim.
Uzun zamandan beri elimdeki Nokia E6-00 değiştirme kararım vardı. artık android e geçme vakti sanırım. 1200-1300 tl telefon önerisi alıcaktım sizden.
aradığım nitelikler:
performansı fiyatına göre oldukça iyi olması lazım. uygulama sıkıntısı çekmiyeceğim istediğim gibi rom atabileceğim sağlam bi telefon önerisi varsa yazmanızı rica ediyorum kardeşlerim
Selametle.

ve not olarak Htc one lg optimus g ve sgs4 arasında da bi seçim olabilir bunlar yurtdışı almanya cihazları.

Invoke

Invoke

Üye
Xperia SP
Nexus 4
LG Optimus G
Galaxy S3
Galaxy Note2 (Note3 duyurulunca düşer iyice.)

Seçeneklerin bunlar. :D

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
​s3 ideal görür bütün işlerini

CyBeRaY

Üye
Samsung Galaxy S4 Zoom (1300 TL):

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada ben olsam bulabiliyorsam eğer uygun fiyata Optimus G tercih ederdim, yok bulamıyorsam, ya nexus4 (+bu fiyata en iyi performans+google desteği) ya da xperia sp(+sonymediaapp +daha hoş bir tasarım +iyi performans (s3düzeyinde filan) ) idare edecek derecede performans) büyük ihtimalle nexus 4ü seçerdim bu ikisi arasından da. Ama optimus G en mantıklısı duruyor :D

- - - Eklendi - - -

selamun aleyküm kardeşlerim.
ve not olarak Htc one lg optimus g ve sgs4 arasında da bi seçim olabilir bunlar yurtdışı almanya cihazları.

Öyle bir seçeneğin varsa hiç uzatmayalım boşuna HTC One kesinlikle.

Aleykümselam bu arada.

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78
hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ben olsam bulabiliyorsam eğer uygun fiyata Optimus G tercih ederdim, yok bulamıyorsam, ya nexus4 (+bu fiyata en iyi performans+google desteği) ya da xperia sp(+sonymediaapp +daha hoş bir tasarım +iyi performans (s3düzeyinde filan) ) idare edecek derecede performans) büyük ihtimalle nexus 4ü seçerdim bu ikisi arasından da. Ama optimus G en mantıklısı duruyor :D

- - - Eklendi - - -

Öyle bir seçeneğin varsa hiç uzatmayalım boşuna HTC One kesinlikle.

Aleykümselam bu arada.

bende htc one diye düşündüm ama bazı karşılaştırmaları izledim özellikle scroll dakini adamlar htc yi ezdiler bildiğin bundan dolayı biraz kararsız kaldım

Invoke

Invoke

Üye
bende htc one diye düşündüm ama bazı karşılaştırmaları izledim özellikle scroll dakini adamlar htc yi ezdiler bildiğin bundan dolayı biraz kararsız kaldım

Ezilecek telefon değil htc one. :D

- - - Eklendi - - -

Almanya seçeneğiniz hep devam edecekse, 4eylülde almanyada yeni telefonlar tanıtılacak. GalaxyNote III, Xperia Honami, LG Optimus G2 gibi modeller. Bunlar daha üstün cihazlar dağıtılması da biraz sürer, ama fiyatları yurtdışı da olsa ne olur bilemem.

Bilgi olsun diye yazdım HTC One güzel cihaz. :) Neresini ezdiler?

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi

Ezilecek telefon değil htc one. :D

- - - Eklendi - - -

Almanya seçeneğiniz hep devam edecekse, 4eylülde almanyada yeni telefonlar tanıtılacak. GalaxyNote III, Xperia Honami, LG Optimus G2 gibi modeller. Bunlar daha üstün cihazlar dağıtılması da biraz sürer, ama fiyatları yurtdışı da olsa ne olur bilemem.

Bilgi olsun diye yazdım HTC One güzel cihaz. :) Neresini ezdiler?

[h=1]ultrapixel i blinkfeed ı ezdiler :)[/h]

Invoke

Invoke

Üye
ultrapixel i blinkfeed ı ezdiler :)

Ultrapixel hoş bir şey, daha yoğun pixel daha kaliteli oluyor ama boyutu 4mpixel olduğundan biraz geri kalıyor gibi. Kamera sizin için çok önemli ise, şuan en iyileri sgs4 ve xperiaZ ama Z önermiyorum, 1080p ekrana göre düşük donanım koydular. SGS4de kamera olarak Onedan biraz daha önde. Ama çok da abartılacak olaylar değil. One'ın kamerası gayet iyi ve yeterli :) Ayrıca sesi hepsinden daha iyi. Ekranı da iyi. Donanımı da tasarımı da. Ayrıca alüminyum kasası ısıyı daha çabuk yayar bu da bir başka artısı. :)

blacktalon

blacktalon

Üye

Ultrapixel hoş bir şey, daha yoğun pixel daha kaliteli oluyor ama boyutu 4mpixel olduğundan biraz geri kalıyor gibi. Kamera sizin için çok önemli ise, şuan en iyileri sgs4 ve xperiaZ ama Z önermiyorum, 1080p ekrana göre düşük donanım koydular. SGS4de kamera olarak Onedan biraz daha önde. Ama çok da abartılacak olaylar değil. One'ın kamerası gayet iyi ve yeterli :) Ayrıca sesi hepsinden daha iyi. Ekranı da iyi. Donanımı da tasarımı da. Ayrıca alüminyum kasası ısıyı daha çabuk yayar bu da bir başka artısı. :)

4up kamera hayliyle yeter yeterki hangi cihaz olursa olsun dumduz cekme en saglam pro makinada dahi iso isik aci vs ayarlamak gerek en iyi foto icin ve buda farki kisiden kisiye degistirir , ayrica ben arkasina seffaf kilif taktim isi olsa da hissedilmiyor ki bu isi n73te de vardi galaxy acede de pek sorun degil el yakmaz

Megandroid

Megandroid

Üye
S4 mini tavsiye ederim buyuk ekran sevmiyorsan. Buyuk ekran istiyorsan kesinlikle S4 al para ekleyebiliyorsan.

Invoke

Invoke

Üye
4up kamera hayliyle yeter yeterki hangi cihaz olursa olsun dumduz cekme en saglam pro makinada dahi iso isik aci vs ayarlamak gerek en iyi foto icin ve buda farki kisiden kisiye degistirir , ayrica ben arkasina seffaf kilif taktim isi olsa da hissedilmiyor ki bu isi n73te de vardi galaxy acede de pek sorun degil el yakmaz

Aynen, ben de zaten yeterli olduğunu anlatmak istedim. :)
Ve ısıyı daha çabuk yayar derken, her cihaz ısınır alüminyum kasa daha çabuk dağıtacak bu ısıyı, daha iyi bir şey yani, yalnız daha kolay çizilir diyorlar hatta xdada bir adam acaip şikayetçiydi çizik çizik olmuş, ama genel olarak kullananlar memnun, biraz özenli kullanacaksınız. :)

- - - Eklendi - - -

S4 mini tavsiye ederim buyuk ekran sevmiyorsan. Buyuk ekran istiyorsan kesinlikle S4 al para ekleyebiliyorsan.

Konuyu okudun mu? Ya da en azından birinci mesajı?

Secret26

Secret26

Üye
Dostum Nexus 4 seni tatmin eder bence :)

Oby_

Oby_

Üye
Kesinlikle ve kesinlikle lg optimus g pro ..1350 liraya sahibinden de var bende 2 sonra alicam aylardir arastirip takip ediyorm hemen hemen butun test videolarini izledim hiv kacmaz derim

.caner.

.caner.

Üye
Nexus 4

serif55

serif55

Üye
Yine bir öneri isteği :) hocam 5 aylık bir one kullanıcısı olarak kesinlikle pişman olmayacağınız bir telefon, yurtdışında belirttiginiz fiyat aralığında zaten. O dediğiniz scroll mudur nedir nası bi inceleme yapmislarsa artık ultrapixel in yeni bir teknoloji, blinkfeed inde kullanıcının seçimine kalmış olduğunu bilmeden kullanmak zorunda olunan birseymis gibi gösterip telefonu kotulemesi teknolojiden anlamadan inceleme yaptıklarının göstergesidir.

fk555897

fk555897

Üye
Ben sana LG Nexus 4'ü öneririm. Nexus 4'de ROM'a ihtiyacın olmayacak. Uygulama sıkıntısı da çekmezsin. Ancak 16 GB'lık dahili hafıza bana yetmez diyorsan Sony Xperia SP'yi öneririm. Ancak HTC One'ı yurtdışından alabilirsen HTC One Google Edition'ı öneririm. One Google Edition'da hem normal Android'i hem de HTC Arayüz'lü Android'i kullanabilirsin.

.caner.

.caner.

Üye
Evet okudum. Yurt dışından alınca telefonda teknik kronik arıza olunca ne olacak :D