Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Link her neyse açılmıyor![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saçma. telefonların aralarında ekran özellikleri, ram, hafıza, veri hızı, nfc, kamera, işlemci hızı gibi lumia 920 nin amiral gemi olduğunu gösteren bir sürü özellik var. bu çok basit bi olayı bile bu türlü çevirmeleri sadece aç gözlülük. böyle yaparak müşteri kaybeder.Herkes alın teriyle kazanmıştır parayı haklısınız.Bende fark ederseniz din mevzusuna girmedim,sadece bir söz olarak kullandım. Arkadaşa da katılıyorum zaten tüm özellikler tüm modellerde olsaydı millet gider 1500 ₺ vermeden direk gider 520 alırdı millet enayimi 920 alcak.Ayrıca fark ederseniz amiral gemi 920 oyüzden daha fazla guncelleme alacaktır aurıca dikkatinizi çekerim aynı fiyata samsung galaxy aceler felan var s4 un aldığı tum guncellemeleri almıyor hatta hiç almıyor bile diyebilirim millette custom rom kuruyor ama bence hiçbiri orjinal yazılım gibi olmuyor.Biraz daha Nokia yı anlayışla karşılamanızı istiyorum koskoca firma gıcıklığına özellik mi vermeyecek.İlla bir bildikleri vardır.
Hangi siteden Alıntı?TAMAM KIZMAYIN İŞTE BULinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
e yaniO siteye göre 720 ye hepsi geliyor
Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Board Express

Malesef Verdiğmiz para tüm özelliklere yetmiyor. Hani 3G Görüntülü Konusma? Hane Diğer uygulamalar daha çok eksik var.Tamamlasalar Değer WPyeÇok abartıldı şu çift tıklama 10 kişiden sadece 3 kişi kullanır eminim. Önceden gelicek özellikler değilde sadece güncellemenin geliceği bildirilseydi çift tıklama diye bir özelliğin olduğu bilinmiycekti 820, 920 hariç. Onlarda forumda konu açardı zaten. Gelmiyorsa gelmiyor arkadaşım ne var bunda ? Verdiğin para gelen özelliklere yetiyor demek ki.

Malesef Verdiğmiz para tüm özelliklere yetmiyor. Hani 3G Görüntülü Konusma? Hane Diğer uygulamalar daha çok eksik var.Tamamlasalar Değer WPye![]()
Hangi siteden Alıntı?
GeçenYaz Hataya gittim.Evdekilerle Görüntülü Konusyordum.Her Telefonda Skypemı var? Çoğu İnternetten Anlamıyor. Gurbette gittiğin zaman ihtiyaç duyacaksın.Ben şimdiye kadar 3g ile görüntülü goruşen biri görmedim ve yakınlarımın çoğu 3gli on kameralı telefon kullanıyor. Dediğim gibi abartılıyor. Çok istiyorsan görüntülü görüşme gidersin yanına konuşursun ya da skype ne güne duruyor. Telefon almadan önce araştırın bu kadar sitem edecekseniz. Lumialarda böyle. Ben gidim gm discovery alabilirdim aynı fiyata gittim l520 aldım niye çünkü araştırdım sorunsuzdu telefon. Gmd alsaydım yok ölü pikseldi yok reset atmaydı kim uğraşacak.
Bu Eksikliği yok sayma.
GeçenYaz Hataya gittim.Evdekilerle Görüntülü Konusyordum.Her Telefonda Skypemı var? Çoğu İnternetten Anlamıyor. Gurbette gittiğin zaman ihtiyaç duyacaksın.Bu Eksikliği yok sayma.
O zaman Herkes Adına Konusma. Senin İhtiyacınyok ama baskasının ihtiyacı var Mesela Benhiç ihtiyacım yok görüntülü görüşmeye. Eksiklik olaraktan görmüyorum.

Malesef Verdiğmiz para tüm özelliklere yetmiyor. Hani 3G Görüntülü Konusma? Hane Diğer uygulamalar daha çok eksik var.Tamamlasalar Değer WPye![]()

Hiç Öyle bişe Beklemiyordum ki Nokia 3120 ye 3G atmış Lumia da Hay hay olur diye umuyordum zaten fakat yokmus.Ama Kimsenin ihtiyacı yok demek yanlıs.İhtiyac Duyanlar vardır Mutlaka.Kardeş telefonu alırken sana görüntülü konuşma var dediler herhalde? Olmadığını bilerek almadın mı? Ki ben hayatım boyunca kullanmadım görüntülü konuşma.Yardımcı uygulamalar daha sağlıklı ve ekonomik![]()