Xiaomi, 8 çekirdekli akıllısını tanıtacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı cep telefonu pazarında aslında çoğunlukla gerçekleştirdiği ilkler ile birlikte tanınan Çin metrajlı Xiaomi firması, MediaTek’in kısa bir süre önce duyurduğu ve gerçek 8 çekirdekli yapısıyla dikkat çeken MT-6592 yongada sistem çözümünü tercih eden üreticiler arasına girmeyi planlıyor.

Çin’in en önemli yayın organlarından birisi olarak karşımıza çıkan Economic Daily News’in haberine göre Xiaomi gücünü MT-652 kod adlı işlemciden alacak olan ve 2013 bitmeden raflardaki yerini alacağı düşünülen bir mobil cihaz geliştiriyor. 8 çekirdeğin tamamının Cortex-A7 tabanlı olarak çalıştığı işlemci de, çalışma hızı ise 2 GHz’a kadar ulaşabiliyor.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisini 5 Eylül’de tanıtması beklenilirken, bu modelinde bahsettiğimiz işlemciyi kullanabileceği düşünülüyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

Kefelon

Üye
Guzel cihaza benziyor

skylinegti

skylinegti

Üye
bu foto konsept tasarım değilse ve eğer cihaz böyle olacaksa şuan piyasadaki bütün telefonları ezer geçer tabiki tasarım konusunda...

• Beğen
Tepkiler: .caner.
hikmet366

hikmet366

Üye
güzel bir cihaz

- - - Eklendi - - -

güzel bir cihaz

scorpion11

scorpion11

Üye
Xiaomi firması mı varmış.Yeni duydum adını.:oha:

MaxipmaN

Üye
bu tiple çıkarsa at gitsin :D

tapatalk

tapatalk

Üye
mıuı arayüzünün atası süper bi yazılımı var.

fk555897

fk555897

Üye
Güzel bir telefon.

vegatablo

vegatablo

Üye
bu telefon türkiyeye niye gelmiyor tasarimi super htc one kadar guzel

enterneoll

enterneoll

Üye
çakma htc one olmuş :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence mobil için 8 çekirdek biraz uygunsuz gibi.

Invoke

Invoke

Üye
Bence mobil için 8 çekirdek biraz uygunsuz gibi.

Bunu bilmem ama zamanla oturur, gerci çekirdek sayısını artırmaktansa daha iyi performansı nasıl veririz aynı donanımla diye düsünseler daha hos olur.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Bunu bilmem ama zamanla oturur, gerci çekirdek sayısını artırmaktansa daha iyi performansı nasıl veririz aynı donanımla diye düsünseler daha hos olur.

Sonra çıkacak oyunlar için iyi ama mobil platform çok ama çok hızlı gelişiyor. Mesela ben hâlâ 1080p ekran için erken diyenlerdenim.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

by-pegasus

Üye
zengin olursam alacam bir tane :ehe

Invoke

Invoke

Üye

Sonra çıkacak oyunlar için iyi ama mobil platform çok ama çok hızlı gelişiyor. Mesela ben hâlâ 1080p ekran için erken diyenlerdenim.

Ben de diyordum; ama bir kaç hafta sonra tamam olacak Snapdragon800lü telefonlarla :)

Üst Alt