Xiaomi’den 4.3″ ekran ve Snapdragon 820 içeren yeni bir akıllı telefon gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi’den 4.3″ ekran ve Snapdragon 820 içeren yeni bir akıllı telefon gelebilir
Xiaomi, yakında küçük ekranlı bir üst seviye modelinin duyurusunu gerçekleştirebilir…



Apple, geçtiğimiz günlerde yeni bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. iPhone SE olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefon duyurunun ardından bir çok ülkede de ön siparişe sunulurken, ülkemizde ise yarın ön siparişe sunulacak.




Apple SE’nin gelişi ile birlikte de firmalar kendi modelleri ile cevap vermeye hazırlanırken, gelen yeni bilgilere göre bu firmalardan bir tanesi de Çin’in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi olacak.

Xiaomi’nin yeni bir akıllı telefonunun görselleri ortaya çıktı ve 4.3″ büyüklüğünde ve HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek olan cihazın Apple SE ile rekabete gireceği ifade edilirken, iddialara çok daha üst düzey donanım özellikleri ile sunulacak.

Yeni akıllı telefonda yonga seti olarak Qualcomm Snpdragon 820 yer alacak. Bu yeni yonga seti 2016 ile birlikte amiral gemisi modeller başta olmak üzere bir çok cihazda yer alırken, Xiaomi’nin de amiral gemisi Mi 5’de bulunmakta. Dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci bulunuyor.

Akıllı telefonun 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacağı kaydedilirken, 13MP OiS destekli arka kamera yer alabilir. Fiyatının ise RMB 1,799 (yaklaşık $275) dolar seviyesinde olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Henüz Xiaomi’nin bu yeni akıllı telefonunun ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Xiaomi’den 4.3″ ekran ve Snapdragon 820 içeren yeni bir akıllı telefon gelebilir - MaxiCep
 


byAndroid

byAndroid

Üye
Gelirse bi ihtimal Mi4 ile değiştirebilirim
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
iPhone SE ile kıyaslanamaz. Piyasamıza kazandırılsın artık, çok şey kaybediliyor.
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
İyi gelsin de bunlar türkiye pazarına girecekti ne oldu o iş
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
xiaomi de telefon markasımı arkadaş ya :ehe bunu getirseler vatana falan görenler de aynı flash tvde satılan telefonlara benzer derler :ehe
 


Üst Alt