Xiaomi Mi 5’in teknik özellikleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5’in teknik özellikleri ortaya çıktı
Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunun bazı teknik özellikleri sızdırıldı…



Çin’in satış rakamlarına göre 2015’de en çok satan akıllı telefon üreticisi Xiaomi olurken, dünya geneline göre ise Xiaomi 5. sırada yer alıyor. Önümüzdeki dönemde ise Avrupa ve ABD’de de cihazlarını sunmayı planlayan firma, uzun vadede ise liderlik planları içerisinde.



Geçtiğimiz sene bir çok model sunan firma, amiral gemisi olarak ise merakla beklenen Xiaomi Mi 5 modelini sunmamıştı ve bu cihaz gelen bilgilere göre 2016’da firmanın itici gücü olacak ve 24 Şubat tarihinde firmanın düzenleyeceği etkinlikle gün yüzüne çıkacak.

Henüz resmi olarak cihazın teknik özelliklerine dair bilgi bulunmasa da akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 820 yonga seti ile geleceğini biliyoruz. Bu yonga seti dört çekirdekli Kyro işlemci yanı sıra Adreno 530 grafik işlemci ile geliyor.

Diğer taraftan duyuru tarihi yaklaşırken, Xiaomi Mi 5’in teknik özelliklerine dair bazı bilgiler geldi. Xiaomi Mi 5’in perakende satış kutusu üzerinde yer alan bir etiket sızdırılırken, bu etikette cihazın bazı teknik özellikleri yer alıyor.

Buna göre Xiaomi Mi 5 akıllı telefon 5.15″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Kamera olarak ise arka yüzünde 16MP, ön yüzünde de 4MP kameranın yer alacağını söyleyebiliriz. Ayrıca batarya ise 3.000mAh olarak belirtilmiş. Ayrıca USB Type-C bağlantısı bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde cihaz ile çekilmiş bazı fotoğraflar da ortaya çıkarken, farklı Xiaomi Mi 5 versiyonlarının da sunulabileceğini ekleyelim.

Xiaomi Mi 5’in teknik özellikleri ortaya çıktı - MaxiCep
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
364
arslan3332
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
328
ömer talat katı
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
334
DarkredBlue61
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
186
Eren Değerli


Üst Alt