Xiaomi Redmi 3 akıllı telefon TENAA’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi 3 akıllı telefon TENAA’da göründü
Xiaomi’nin giriş seviyesinde en önemli modeli “Redmi 3” yakında satışa sunulacak…



Geçtiğimiz sene sunduğu modellerle büyük başarı kazanan Çinli üreticilerden olan Xiaomi, yeni dönemde de sunduğu cihazlarla satış rakamlarını arttırma peşinde ve Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da geçtiğimiz ay sonunda iki yeni ve önemli akıllı telefon modelini duyurmuştu.



Firmanın duyurduğu modellerden bir tanesi Xiaomi Mi 5 adındaki firmanın yeni nesil amiral gemisi olurken, ayrcaı Xiaomi Mi 4s adında farklı bir modelinin daha duyurusu geldi. Her iki cihazda Mart ayı başı itibari ile Çin’de satışa sunulurken, ilerleyen dönemde de farklı ülkelerde satışa çıkacak.

Diğer taraftan yeni modeller de geliştirmeye devam eden firmanın yeni akıllı telefon modeli Xiaomi Redmi 3, TENAA’da ortaya çıktı. Sertifikasyon sürecinde görünen yeni akıllı telefonun hem görselleri gelirken, hem de bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.

Yeni akıllı telefon Xiaomi Redmi 3, 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve ayrıca ekran çözünürlüğü de 1280×720 piksel olmakta. Ayrıca akıllı telefonun 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacağını da belirtelim.



Baktığımızda akıllı telefonun arka yüzünde parmak izi tarayıcısı yer alıyor. 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi cihazın diğer önemli özellikleri olurken, bataryası da 3.000mAh olarak geliyor.

İddialara göre fiyat etiketi de RMB 799 / $122 olarak satışa sunulacak…




Xiaomi Redmi 3 akıll telefon TENAA’da göründü - MaxiCep
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam redmi 3 zaten satışta 4000 mah batarya var ama resimdeki gibi sadece parmak izi yok. Farklı bi cihaz mı bu
 


Üst Alt