Windows Phone8.1'in ayak izlerine rastlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ferit.61

ferit.61

Üye
Bu güncellemeyi de yaparlar ve onda da eksik çıkar sonra.
Tabi Microsoft' un vereceği hiç bir tarihe inanmıyorum.

csH

csH

Üye
Ocak subat gibi gelecegni hic sanmiyorum nisanda gelsin o bile iyi butun guncellemeleri geciktiriyorlar

ferit.61

ferit.61

Üye
Kesinlikle tarih konusunda gerçekktende gelmeyecek Ocak Şubat yazıyorum buraya, bir kaç konuda daha yazdım.
İnşallah gelir de utandırır beni.

Öyle bir durum uyandırdı ki millette (istisnalar olabilir.)
Gelse de bu sefer bazı program veya özelliklerde problemler oluşur, ondan sonra onu da düzeltmek için bir 6 ay daha bekletirler.
Çünkü bunların aylarca süren kontrol ve bu güncellemede şunları çözeceğiz muhabbetleri bile doğru çıkmıyor.
Kapasite kontrol olayı GDR2 ile düzelecekti ?
Gerçekten ama gerçekten net bir düzelme var mı ? Muamma ? :allalla:

Hala bildirim problemleri var, çözmek için uğraşıyorlar, ne zamandır !!!!

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Haberlere sevinir olduk icraat olmasada...

marazruno123

Üye
Yav keşke deneyip hemen dağıtsa sonra diğerine geçse zaten eksikler belli yani.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada son gelen duyumlar WP8.1 güncellemesinin Dünya Mobil Kongresi-2014 (24-27 Şubat 2014) etkinliğinde duyurulacağı yönünde... (Henüz kesinleşmedi)

csH

csH

Üye
O zaman yandik :D amberde mayista duyuruldu 925te yukluydu ama hala bekleyenler var

dakamon

dakamon

Üye
Bu arada son gelen duyumlar WP8.1 güncellemesinin Dünya Mobil Kongresi-2014 (24-27 Şubat 2014) etkinliğinde duyurulacağı yönünde... (Henüz kesinleşmedi)

Biraz apple ı örnek alsınlar. Adamlar duyuruyorlar ertesi gün dağıtımına başlıyorlar. (Duyuruyor derken yani biz bunu yaptık tanıtımı da bu dedikten sonra) bizimkiler duyuruyo sonra yapmaya başlıyo arakdaş :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Biraz apple ı örnek alsınlar. Adamlar duyuruyorlar ertesi gün dağıtımına başlıyorlar. (Duyuruyor derken yani biz bunu yaptık tanıtımı da bu dedikten sonra) bizimkiler duyuruyo sonra yapmaya başlıyo arakdaş :D

Adamlar ilk ios 7 çıkacak dediklerinden beri nerdeyse 2 ayda bitirecekler işi eylülün 5i yada 10nunda dağıtımı başlanacak

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Microsoft böyle devam ederse.. çoooook kullanıcı kaybedecek zaten fazla insan yok..

ÖEY

ÖEY

Üye

Şubat geç bence. Eğer Şubat 2014'de duyurusu yapılacaksa cihazlara dağıtılması 3-4 ay sonra ancak başlar bence.:hmmm

Üst Alt