Teşekkürler hocam o zaman bende indireyimben denedim yuksek grafik kasiyor orta grafikte akici oynuon gb yuklu telde
zamanım ve internet paketim olmadı elimde sadece apk sı mevcutAsphalt 8 deneyen var mı?

root sdswap falan varmi ben şahsen yüksek grafikte de pek kasma olacağını düşünmüyorumben denedim yuksek grafik kasiyor orta grafikte akici oynuon gb yuklu telde

nasıl ya bi yardimci olun bakayım bende düşük ten sonraki orta ve yüksek etkisiz neden acaba ?ben denedim yuksek grafik kasiyor orta grafikte akici oynuon gb yuklu telde
aktif değil seçemiyorsunetkisiz derken ?
nerden indirdin ? apk+sd şeklinde linkini atsanabilmiyorum bende degistiriliyordu

aynenbu konyu neden sabitlemiyolar anlamıyorum

nerden indirdin ? apk+sd şeklinde linkini atsana![]()
adminnn duy sesimiziikonuyu her seferinde arada aramaktan skldımmm
![]()

Selam arkadaşlar bana galaxy ace 2 kesinlikle bulunması gereken top 10 onlarak neleri tavsiye edersiniz? ?
zaten apk mania dan indirdim yine de olmuyorApkmaniadan apk+sd i indire bilirsin.
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar fifa 12 menejer mod u aktive etmek mumkun.
Nasilmi? Manager Mod -.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu. Linkden rar dosyasini indirin. Rar dan cikarin icinden bir klasor ve uc dosya cikicak o klasor ve dosyalari sd kart/android/data/com.ea.game.fifa12_row/data/gui isimli klasorun icine kopyalayin ve oyunu acin menejer mod aktive olmus olucak.
Bu arada com.ea.game.fifa12_row yerine fifa12_na ola bilir. Her ikisindede denedim calisiyor.
Ama siz yinede datayi yedeye alin.

es file yerine solid explorer daha iyi olurdu benceAirdroid
Go power saver
Dr.web
Es file manager
şimdilik aklıma gelen bu.

şaka maka samsung pişmanliktir diye boşuna dememişler o kadar temiz kulanmama ragmen bigün bile kilifsiz kulanmamaMA rgmen telimin arka kapaği çatlamişti geçence bugunde baktim kenarlari soyuluo gerçekten bidaha samsung alirsam dünya ahiret üstüme atlasin bu derece yane bu kadar düşük malzemeyle milete kakalama yapan kaç firma var acaba .. Samsung şu dakikadan sonra bitmiştir benim için...
Cok haklisin baska bir telefon alcak olsam asla samsung almam ben de arka kapaktaki cikintilar kirilmisti telefonu elime aldigim zaman hop batarya yerdeşaka maka samsung pişmanliktir diye boşuna dememişler o kadar temiz kulanmama ragmen bigün bile kilifsiz kulanmamaMA rgmen telimin arka kapaği çatlamişti geçence bugunde baktim kenarlari soyuluo gerçekten bidaha samsung alirsam dünya ahiret üstüme atlasin bu derece yane bu kadar düşük malzemeyle milete kakalama yapan kaç firma var acaba .. Samsung şu dakikadan sonra bitmiştir benim için...
arka kapak zaten plastik dokunsan kiriliyo