Reuters: 26-27 Eylul Nokia World2013' Phablet geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tanıtılsın bakalım güzel gibi dediğinize göre

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cihazın Lumia 925 ve 1020 satışlarını etkilememesi adına Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyormuş.

Bu kötü oldu işte.

GDR3 de Kasım sonuna kalabilir :hmmm

m542tf

m542tf

Üye
Cihazın Lumia 925 ve 1020 satışlarını etkilememesi adına Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyormuş.

Bu kötü oldu işte.

en kötü 14 şubatta elimde olursa problem yok benim için :ehe kendime hediye almış olurum. (n8 ide 14 şubatta almıştım)

ÖEY

ÖEY

Üye

Bu kötü oldu işte.

Nokia GDR3 güncellemesine GDR2'de olduğu gibi kendi ekleme yapmazsa çok gecikmez bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu kötü oldu işte.

lumia920 de Nokia World2012'de tanitilip Kasim'da piyasaya surulmultu.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla alıp kot pantolonun arka cebine sokmak lazım denemek lazım. Yaz ayında ceketle dolaşılmıyor ki. :D
Daha önce bu kadar büyük boyutlu bir denemem olmadığı için beni rahatsız edebileceğini düşündüğüm iki noktası var.
1- Düşününki 6 inç bir şeyi cebimize sığdırmayı başarsak bile, eğilirken doğrulurken, ayakkabı bağlarken yada çözerken rahatsız edebilir.
2- Bir görüşme yaparken tek elinle kulağına dayanmış bu kadar büyük bir yüzey? Sanırım çok kaba görüntü olurdu.
Bunların dışında özellikler ve yapılabileceği şeyleri düşününce gerçekten heyecan verici bir alet. Ekranı katlanabilir bir prototip yapsalar ya, örneğin ekran katlıyken 5 inç, açınca 15 inç :P

- - - Eklendi - - -

Bu kötü oldu işte.

Ben tüm sarkmalara garanti gözüyle bakıyorum zaten. Yani problem yok. Sarkacağına eminim. Aslen bize verilen tarihlerin tamamını bizim en başından opsiyonlu düşünmemiz gerekiyor. Hemde en az 1.5 - 2 ay.

marazruno123

Üye
pureview varsa kamera 1020 ve 808 den sonraki en iyisi olur.

IVI-Elia

Üye

Bu kötü oldu işte.

bence etkilemez.sonuçta arada boyut farkı var.bir de bu modelin numarası ne olacak acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bu da eylül ayında GDR3 alacağız mı demek?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Aha yeni bir sayfa rekoru başlığı yolda o zaman :D :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: m542tf
hezarfencik

hezarfencik

Üye
Az kaldı az 925'imle geleceğim ben de. Şu Eylül bir gelsin Vodafone'un kapısında yatacağım :eller:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Üst Alt