Nokia World Londra (26 - 27 ekim) - Belle, Windows phone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia World Londra (26 - 27 ekim) - Belle, Windows phone
Nokia 26 - 27 Ekim'de Londra'da her yıl olduğu gibi büyük bir etkinliğe hazırlanıyor...
Bu etkinlikte Symbian Belle işletim sistemine sahip yeni modellerin ayrıntılı tanıtımları veya yeni eklenecek modellerinin tanıtımı
Ayrıca windows phone işletim sistemine sahip yeni modeller hakkında bazı bilgilerin verilmeside olası...
Özellikle etkinlik gününde Symbian Belle sürümünün güncellemeye sunulmasıda neredeyse kesinleşmiş durumda...
Etkinlik ile ilgili haberleri ve duyumlarınızı burada paylaşıp tartışabiliriz arkadaşlar...

deli oğlan

Üye
bu sefer 26 ekim kesin gibi gözüküyor..ve bence smart installer sorunu için ilk güncellenecek ülkelerden biriyiz :)

spartuas

spartuas

Üye
inanmaya başladım bu tarihe ( %65 )

okitox

okitox

Üye
Anna 4S çıkar anca :P belle babam belle sonra. pardon bekle babam bekle...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın geleceğe bakışı adlı bir konu hazırlıyorum sizlere inşallah kısa süre içerisinde sizlerle paylaşırım... veya çok uzun olmayan bir yazıda olabilir bu...

Neyse gelelim bu konuya yukarıda yazdığım gibi bu etkinlikte belle güncellemesi ve yeni windows phone modellerini görebiliriz...
Ben şunuda düşünüyorum bildiğiniz üzere windows 8 tablet bilgisayarların yeni işletim sistemi olacak...
Beta ve videolarında ne kadar başarılı olduğunu gördük...
Birçok akıllı telefon üreticisinin tablet bilgisayarı olduğunuda düşürsek Nokia'nın 2012 yılında windows 8 işletim sistemine sahip Nokia tab isimli bir tablet bilgisayar üretebilir...
Böyle bir ürünün 2012 yılında üretileceğine dair %75 inancım var...

Bilmem siz ne düşünürsünüz bu konuda :)

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia bakalım daha neler yapıcak ama donup dolaşacaqı yer symbian olacak yha o yonden üzüntü duyacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt