bana öyle geldi daha parlak sanki
achambo Üye Konu Sahibi ağam sence parlak mı - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: ne dedin duyamadım gözüm çok ağrıyor Genişletmek için tıkla ... ben çaresini biliyorum onun
ağam sence parlak mı - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: ne dedin duyamadım gözüm çok ağrıyor Genişletmek için tıkla ... ben çaresini biliyorum onun
İhtiyar007 Üye achambo' Alıntı: ağam sence parlak mı - - - Eklendi - - - ben çaresini biliyorum onun Genişletmek için tıkla ... aaa geçti birden
achambo' Alıntı: ağam sence parlak mı - - - Eklendi - - - ben çaresini biliyorum onun Genişletmek için tıkla ... aaa geçti birden
achambo Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: aaa geçti birden Genişletmek için tıkla ... o zaman cevap ver - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Ne bilem ben? Genişletmek için tıkla ... bi bak da
Symbian Pro' Alıntı: aaa geçti birden Genişletmek için tıkla ... o zaman cevap ver - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Ne bilem ben? Genişletmek için tıkla ... bi bak da
achambo Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: dolunay var, ay takvimine göre ayın ortası olabilir Genişletmek için tıkla ... 14 ü ama dolunaylar bu kadar parlak mıydı
CABBAR' Alıntı: dolunay var, ay takvimine göre ayın ortası olabilir Genişletmek için tıkla ... 14 ü ama dolunaylar bu kadar parlak mıydı