Osram Ve General Electric Ampül Farkı Videolu

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Osram Ve General Electric Ampül Farkı Videolu
Merhaba arkadaşlar. 1 sene önce aracımın fabrikanın taktığı sis ampülü (general electric) ömrünü tamamlaması sonucunda osram marka ampül takmıştım .

Geçenlerde yine GE (general electric) marka sis ampülünü bulabildim ve hemen aldım.

Ayrıca bu sefer H4 ampüllere Osram'ın Night Breaker ürününü anlık uyguna gelince aldım .

Gelelim aradaki farklara yukarıda paylaştığım konuda sis ampülleri arasındaki farkı gayet net görüyorsunuz .

Sis ampülleri General electiric ampüller bariz olarak daha fazla yayılan daha parlak ışığa sahip. Osram ampüller koyu sarı yanarken bunlar parlak sarı yanıyor .

Osram night breaker ampüller ise general electric gibi oldu . Yakın mesafede cidden daha güçlü aydınlatması var. Yağmurlu havalarda düz ampüller hiç göstermiyordu o yüzden tercih ettim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, Silinen Üye 2625978, DarkredBlue61 ve 1 kişi daha

PALA.

PALA.

Üye
Ülkede ampul sorunu var, E27 ampullerde bile iş yok, eskiler daha sağlamdı, takıyorum 6 ay geçmeden bozuluyor.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
renk farklılıkları olabilir fakatt bunun yerine biri osram diğeri farklı marka denesen daha iyi olurdu sankı. yani 2 ampülde farklı aracı çekeceksin duvara bakacaksın tonlarına ışığı yaymasına filan

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, Silinen Üye 2625978 ve MAERKEK