Tolga3521
Üye
tolga bncede orjinali yukle zaten calismadi s4 klavyesi calismadi
Orjinal yukledim. Klavye neden calismiyo anlamis degilim.
tolga bncede orjinali yukle zaten calismadi s4 klavyesi calismadi
gb ye geri don uzerine jellycream 2.0 custom rom unu kur kasmanın ne anlama geldiğini unutursunağalar öncelikle selamın aleyküm ben ace 2 ye 4.1.2 yükledim ama takılmalar kasmalar falan oluyo stabil değil yani custom rom yükleyecem de en stabili hangisi ve nasıl yüklicem bilen anlatsın lütfen şimdiden sağolun

harbiden kies ten gelmesi için stok rom kullanman lazım hangisi ?Arkadaslar bu gun 50.57 mb guncelleme geldi.
Yukledim kur dedim tel yeniden basladi amma kurulmadi diyor. Kurmak icun samsun kies i kulan diyor amma samsun kiyes le nasi kuracagmi bilmiyorum lütfen bana anlatirmisiniz.
gb ye geri don uzerine jellycream 2.0 custom rom unu kur kasmanın ne anlama geldiğini unutursun
- - - Eklendi - - -
harbiden kies ten gelmesi için stok rom kullanman lazım hangisi ?

mecburjb nin super kasan romlarından sonra (tolga nın ki hariç o fena değildi ama eksikleri var) gb ye geri dondum ve bir launcher kurdum sonra bunu niye jellycream da yapmadığımı düşündüm ve mantıklı geldi
zaten kasmıyo
![]()
1-iyi bir dosya yoneticisiUsta eksikleri söyleyin diyom ya niye yazmıyon ayıpsın.

hmm enteresanAndroid 4.1.2 xxmc8 portekiz romu.

1-iyi bir dosya yoneticisi
- - - Eklendi - - -
2-setcpu işlemciyle oynayabilelim
- - - Eklendi - - -
bazı uygulamaları otomatik yüklersen bizi ugraştırmazsın![]()
dosya yöneticisi zaten kendinde var gerekeni google playden yükleye bilirsin.
işlemciyle oynarsın sınır koyarsın fakat hız aşırtamazsın onu kerner desteklemesi lazım.
bazı uygulamalar derken hangilerini kast ettin.

hayır işlemci hızını arttırmak için kernel var fakat demek istediğim o değil sistem hızı mesela ekran kapalıyken 200mhz ye oyun oynarken 800mhz ye alır onu kendimiz ayarlayalım diye dedim biliyorum jb de oc destekli kernel yok
internet paketim küçük olduğu için iyi bir dosya yoneticisi olabilir dedim
bazı uygulamalar derken yanlış yazmışım bahsettiğim şey busybox tu romun içinde yoktu galiba farketmedim
- - - Eklendi - - -
bir de clear audio nasıl kurulur veya içinde bulunduğu bir gb romu onerebilir misin ?![]()
evet root veya solid explorer ikiside olur ya da başka mount r/w olan bir explorer farketmez.Sanırsam dediğin antutu cpu da ayarlanıyordu google playde var
busybox var ve dosya yönetici derken root explorer gibimi ?
clear audio kulaklıkta işe yarar kulaklığı tak programı aç sesi istediğin gibi ayarla yalnızca jb içindir.

evet root veya solid explorer ikiside olur ya da başka mount r/w olan bir explorer farketmez.
herhalde programda hata vardı busybox u gormedi
herşey için![]()