yardımınız için çok teşekkür ederim.telefoncuya gösterdim aynısını dedi ama ben açamam o riske girmem dedi.geri tam oturmaz kamera sonra niye açtın dersin dedi.bu telefonu bu haliyle 500tl veriyor telefoncu sizce değer iyi mi? üstünede 250tl verip s3 mini almayı düşünüyorum..Kameranın camının iç kısmına ya da lensinin üstüne toz zerreciği gelmiş büyük ihtimal. Telefonun içini açıp temizlemeniz gerekir. Galaxy s2'nin sökülmesi çok kolaydır. Eliniz yatkınsa, ince uçlu yıldız bir tornavidayla ve tırnağınızla 5 dakkada halledebilirsiniz. internetten söküm videolarını izlerseniz bilgilenirsiniz. Garantiniz yoksa/bitmişse/aldırmıyorsanız ve yapabileceğinizi düşünüyorsanız içini açıp temizleyin.
s3 miniyi hediye alcam.bir süre sonrada kendime s4 mini düşünüyorum.buyuk tel sevmiyorum.bu gmd mağazalarda neden yok.bide çok ucuz özelliklerine göre bir gariplik yok mu?

s3 alirsinnereden alabilirim güveneler bildiğiniz var mı? birde s2 min değeri iyi mi sizce?
alınır alınmasına ama ben kendime almıyorum ufak birşey almam lazım

Kameranın oynamasi/sabitlenememesi ile alakalı sallamış senin telefoncu. Yok öyle birşey.
ikinci olarak açıkçası hediye bile olsa s2 yi satıp s3mini almam. Bir de üstüne para vericeksiniz!?!!! S2, orjinal imei olmasi garanti durumu,temizligi,ekrandaki renklerde burn olayı durumuna ve kutu icerigine gore 450-600 arası degişir benim gözümde.(bir tanıdiktan, orjinal imei,temiz falan olursa ancak 600)600'e de discovery alinabiliyor sıfır,bulabilirsen tabii. Son Karar sizin,araştırın.
"Geri tam oturmaz..." gibisinden bir şeyler demiş ya telefoncu,onu söylüyorum. Yani öyle oturmamazlik cartcurt falan yok,telefonun vidalarini söküp kasayi çıkardığınızda kamera lensi zaten gözünüzün önünde oluyor, lens korumasi da çıkardığınız kasada oluyor.(benim note'da böyle,s2'de de aynı şekilde diye hatırlıyorum) Temizliyorsunuz ikisini de, kasayi kapatiyorsunuz. Geri oturmayacak bir şey yapmiyorsunuz yani. S2nin 1080p çekimi gerçek fullhd degildir, görüntüyü bir miktar etrafından keserek yakınlaştırır(deneyin görüceksiniz)sizin leke de o kesilen kısımda kalıyordur büyük ihtimal. Siz en iyisi hiç uğraşmayın,500'e satın,rahat edin.
s4 minide çok hoşuma gidiyor ebatları çok güzel avuca oturuyor telefon.yardımınız için çok teşekkür ederim.telefoncuya gösterdim aynısını dedi ama ben açamam o riske girmem dedi.geri tam oturmaz kamera sonra niye açtın dersin dedi.bu telefonu bu haliyle 500tl veriyor telefoncu sizce değer iyi mi? üstünede 250tl verip s3 mini almayı düşünüyorum..

aslında ben s3 mini kibar ya eşime almayı düşünüyorum s2 mi verip kendimede daha donra s4 mini düşünüyorum.şimdiki düşüncem öyle yani.eğer satmazsam lekeyi kendim temizlemeyi denicem söküp
hayır , hayır sakın s2nin üstüne para verip s3miniye para verme.