Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Samxal86

Samxal86

Üye
Arkadaslar telideki saekilari araba teybinde usb yle nasil dinleye bilirim? bunun icin onere bileyeceneyiniz bir pro varmi?

Bide belki sizlerden bilenler var. amma ben yeni kesif etdim. Bilmeyenler icin video izlerken resimdeki gibi yaklastirmak mumkun. Ayni resim yaklastirir gibi iki barmaginizla yakinlastirin.

• Beğen
Tepkiler: Portagas

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaslar telideki saekilari araba teybinde usb yle nasil dinleye bilirim? bunun icin onere bileyeceneyiniz bir pro varmi?

Bide belki sizlerden bilenler var. amma ben yeni kesif etdim. Bilmeyenler icin video izlerken resimdeki gibi yaklastirmak mumkun. Ayni resim yaklastirir gibi iki barmaginizla yakinlastirin.
Direk baglanti kablosuyla baglayinca olmuyo mu ?

Bilgi icin :tşk: bende bilmiyodum :D

Samxal86

Samxal86

Üye
Malesef olmiyor.
Yalniz windos 7 yuklu pc lerde oluyor.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

İki ucu 3.5mm jack olan kablo al isini gorur.

Bilgi icin saol.

The Shadow

The Shadow

Üye
Cm ye samsung apps yukleyebilirmiyiz yardim pls :(

- - - Eklendi - - -

Gappslari flashladim fakat samsung apps da lazim :(

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
Samsung Apps yüklenmez bildiğim kadarıyla. Ne için lazım ki ?

Birisiyle iddaa ya girdim cm ye samsung apps ve google play flashlarim diye neyse en azindan google playi flashladim yari yariya :D

Bi sorum daha olacakti :) google play olmayan bi tablete gapps flashlasak calisir mi ? Birisi yapmami istedi de :D orjinal rom kullaniyomus elimde gapps varken flaslayim :D

- - - Eklendi - - -

Ayrica rootsuz :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Birisiyle iddaa ya girdim cm ye samsung apps ve google play flashlarim diye neyse en azindan google playi flashladim yari yariya :D

Bi sorum daha olacakti :) google play olmayan bi tablete gapps flashlasak calisir mi ? Birisi yapmami istedi de :D orjinal rom kullaniyomus elimde gapps varken flaslayim :D

- - - Eklendi - - -

Ayrica rootsuz :)

Ha rootsuz nasıl yaparsın bilmiyom ama samsungapps apk olarak atıyım normal kurulumla çalışırsa.

The Shadow

The Shadow

Üye
Tolga yakinda gorsel rom cikartcakmissin o nasil olcak ?
Birazcik bilgi sizdirabilirmisin :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Tolga yakinda gorsel rom cikartcakmissin o nasil olcak ?
Birazcik bilgi sizdirabilirmisin :D

Yeter sanırsam romu sızdırdım resmen. :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

Yeter sanırsam romu sızdırdım resmen. :D

very very nice :) inş çalışır

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga bncede orjinali yukle zaten calismadi s4 klavyesi calismadi

Üst Alt