serinaga
Üye
hayır yine aynı ie üzerinden bing sitesini açıyor
Telefonu bir kapat-aç istersen, olması lazım ...
İnşallah.Kasa değişimi yapmak isteyenlere söyleyeyim; KVK 200 tl istedi, Teleservice 400 tl istedi ve Genpa yapmıyoruz dedi. KVK'ya götürüceğim cihazı ama perşembe gününe kadar işlerim var anca o zaman götürürüm. İnşallah oraya gittiğimde farklı fiyat söylemezler.

İnşallah.
- - - Eklendi - - -
Şu adımları izle lütfen.
İexplorer/...(seçenekler)/Ayarlar/İleri düzey ayarlar/Varsayılan arama sağlayısını Bing olarak seçip çıkıyoruz. Daha sonra Ayarlar'dan/Dil+Bölge / Tel.Dili =İngilizce (Amerika) / Bölge =ABD / B.biçim =ABD(İngilizce) yapıyor ve cihazı yeniden başlatıyoruz.
teşekkürler saolun oldu.
nasıl beğendin mi?Her yanımız cep telefonları ve onların sarları ile sarmalanmış durumda zaten. Boşver.![]()
göz görmeyince gönül katlanırmış 
nasıl beğendin mi?
yandexden kat kat daha iyi qr okuyucusu bile var. Şimdi yandex arama uygulamasını kaldırsam tekrar dil ve bölge olarak türkiye seçersem sıkıntı olurmu ? Yani kaldırdım diyelim şimdi trye döndüm tekrar yandex aramayı yükledim o dokunmatik tuşa basınca sıkıntı olmaz değil mi ?
Ben bu uygulamayı indirecektim ama sonra istediği izinlere baktım ve resmen k.çımızdaki dona kadar izin istiyor diye vazgeçtim.
Arkadaşlar eğer QR Kod Okuyucu bir uygulama arıyorsanız.
Tek kelimeyle mağazanın en iyisi. (Tecrübeyle sabittir)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başlangıç ekranımda yer alan vazgeçilmez uygulamalardan...
Ben bu uygulamayı indirecektim ama sonra istediği izinlere baktım ve resmen k.çımızdaki dona kadar izin istiyor diye vazgeçtim.

Arkadaşlar eğer QR Kod Okuyucu bir uygulama arıyorsanız.
Tek kelimeyle mağazanın en iyisi. (Tecrübeyle sabittir)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başlangıç ekranımda yer alan vazgeçilmez uygulamalardan...

Abi sen bir uygulamayı bu kadar methediyorsan bize de indirmek düşer o zaman![]()

Yükledikten sonra denemesini hemen şurada yapabilirsiniz
http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html

Valla benim içime kurt düşüyor böyle bir tomar izin isteyen uygulamaları görünce. Bir şey olmaz derken MS'in aldığı önlemler falan mı var bu konuda? Gerçi biz izni verdikten sonra her şeyi yapar adamlar. MS istediği kadar önlem alsın. Neyse ben az izin isteyenini bulup kullanırım
Çok önemli değil.
İzin verseniz de birşey olduğu yok.
Vermeseniz de olur, tamamen size kalmış.
Gelmiş geçmiş en iyi QR kod okuyucu, inanılmaz iyi ve hızlı okuyor.![]()

Windows Phone için "Scan - QR Code and..." uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda oldukça iyi![]()