İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Bu arada 6tagram ın ismi mi değişiyor? Rudy tweet atmışta yine bir sorayım dedim.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
benim soruma cevap veren yok Şimdi yandex arama uygulamasını kaldırsam tekrar dil ve bölge olarak türkiye seçersem sıkıntı olurmu ? Yani kaldırdım diyelim şimdi trye döndüm tekrar yandex aramayı yükledim ozaman dokunmatik arama tusunda sorun olurmu

yeminli06

yeminli06

Üye
Şu amber bir gelse de , çarşamba babama gitcem onun 820ye yapsam o yapamıyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim soruma cevap veren yok Şimdi yandex arama uygulamasını kaldırsam tekrar dil ve bölge olarak türkiye seçersem sıkıntı olurmu ? Yani kaldırdım diyelim şimdi trye döndüm tekrar yandex aramayı yükledim ozaman dokunmatik arama tusunda sorun olurmu

yandexi ister kaldir istersen kalsin ayarlardan arama saglayicisini degiştirmezsen bişeye etki etmez. Telefonun bolgesini de tr yapabilirsin arama dilini ing yapman arama tuşuna bing uygulamasini atamak icin yeterli.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu ısınma olayını araştırdım iyice her cihazda belli oranda oluyo :) Yarın Lumia 920 almaya karar verdim,inşallah aldığıma pişman olmam ..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu ısınma olayını araştırdım iyice her cihazda belli oranda oluyo :) Yarın Lumia 920 almaya karar verdim,inşallah aldığıma pişman olmam ..

uzay mekiği almıyorsun sonuçta. Pişman olacağını sanmıyorum. :)

kursat99

kursat99

Üye
Bence de şu durumda en mantıklısı 925 almak. :oke:

skynet

Üye
Aynen tercihini 925'den yana kullan :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben eksik kalmayayım bari :D 925 al, al al 925 al :D:D

PureFood

PureFood

Üye
Her zaman söylerim 925 > 920 diye :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Beyler bişey sorucam konuyala alakasız olucak ama cihani sultan diye bir üyemiz varda buralarda dolaşan niye gelmiyor acaba bu foruma merak ettim aklıma gelince bir anda sordum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beyler bişey sorucam konuyala alakasız olucak ama cihani sultan diye bir üyemiz varda buralarda dolaşan niye gelmiyor acaba bu foruma merak ettim aklıma gelince bir anda sordum
Symbian kullanıcısı olduğu için genelde o bölümde zaman harcıyor fakat ara sıra bizim bölüme uğrar yorum yapar, şuan gayet aktif bir üye zaten...:oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hünkarımız arada bir uğrar bizleri şereflendirir :good:

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar lumia 720 için cc 1057 kılıf aldım. aklıma takılan; kılıfın yan tuşları kapalı, o soket tarzı şeyleri söksek sıkıntı olur mu acaba. basarken biraz uğraştırıyor gibi de. var mı kullanan bunu

flutewoddy

flutewoddy

Üye
arkadaşlar lumia 720 için cc 1057 kılıf aldım. aklıma takılan; kılıfın yan tuşları kapalı, o soket tarzı şeyleri söksek sıkıntı olur mu acaba. basarken biraz uğraştırıyor gibi de. var mı kullanan bunu

ben kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor

zorbaa

Üye
acaba biri 920 ye bilgisayardaki muzikleri nasil yukleyecegimi soyleye bilirmi zume olmuyor galiba tlfnu bagladigimda hic tekpi vermiyor ayrica pcde windows 8

Üst Alt