benim soruma cevap veren yok Şimdi yandex arama uygulamasını kaldırsam tekrar dil ve bölge olarak türkiye seçersem sıkıntı olurmu ? Yani kaldırdım diyelim şimdi trye döndüm tekrar yandex aramayı yükledim ozaman dokunmatik arama tusunda sorun olurmu
Bu ısınma olayını araştırdım iyice her cihazda belli oranda oluyoYarın Lumia 920 almaya karar verdim,inşallah aldığıma pişman olmam ..

Bu ısınma olayını araştırdım iyice her cihazda belli oranda oluyoYarın Lumia 920 almaya karar verdim,inşallah aldığıma pişman olmam ..

Lumia 925 al...![]()

Symbian kullanıcısı olduğu için genelde o bölümde zaman harcıyor fakat ara sıra bizim bölüme uğrar yorum yapar, şuan gayet aktif bir üye zaten...Beyler bişey sorucam konuyala alakasız olucak ama cihani sultan diye bir üyemiz varda buralarda dolaşan niye gelmiyor acaba bu foruma merak ettim aklıma gelince bir anda sordum

925 16 GB 1400 TL,920 ile arasında bi fark yok zaten
Lumia 925 al...![]()
bi kamerası biraz daha iyi, benim kafama takılan ısınma problemiydi o da her cihazda oluyomuş,onun için 920 alcam ..32 gb. > 16 gb. :PHer zaman söylerim 925 > 920 diye![]()
arkadaşlar lumia 720 için cc 1057 kılıf aldım. aklıma takılan; kılıfın yan tuşları kapalı, o soket tarzı şeyleri söksek sıkıntı olur mu acaba. basarken biraz uğraştırıyor gibi de. var mı kullanan bunu