İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Kasa değişimi yapmak isteyenlere söyleyeyim; KVK 200 tl istedi, Teleservice 400 tl istedi ve Genpa yapmıyoruz dedi. KVK'ya götürüceğim cihazı ama perşembe gününe kadar işlerim var anca o zaman götürürüm. İnşallah oraya gittiğimde farklı fiyat söylemezler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kasa değişimi yapmak isteyenlere söyleyeyim; KVK 200 tl istedi, Teleservice 400 tl istedi ve Genpa yapmıyoruz dedi. KVK'ya götürüceğim cihazı ama perşembe gününe kadar işlerim var anca o zaman götürürüm. İnşallah oraya gittiğimde farklı fiyat söylemezler.
İnşallah. :oke:

- - - Eklendi - - -

hayır yine aynı ie üzerinden bing sitesini açıyor

Şu adımları izle lütfen.

İexplorer/...(seçenekler)/Ayarlar/İleri düzey ayarlar/Varsayılan arama sağlayısını Bing olarak seçip çıkıyoruz. Daha sonra Ayarlar'dan/Dil+Bölge / Tel.Dili =İngilizce (Amerika) / Bölge =ABD / B.biçim =ABD(İngilizce) yapıyor ve cihazı yeniden başlatıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

İnşallah. :oke:

- - - Eklendi - - -

Şu adımları izle lütfen.

İexplorer/...(seçenekler)/Ayarlar/İleri düzey ayarlar/Varsayılan arama sağlayısını Bing olarak seçip çıkıyoruz. Daha sonra Ayarlar'dan/Dil+Bölge / Tel.Dili =İngilizce (Amerika) / Bölge =ABD / B.biçim =ABD(İngilizce) yapıyor ve cihazı yeniden başlatıyoruz.

teşekkürler saolun oldu.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:ağlarım::ağlarım:ühüüüühühüüüüüüüüü:ağlarım::ağlarım:

820min diğer Lumialar içinde en fazla SAR değerine sahip olduğunu acı bir şekilde öğrenmiş durumdayım :ağlarım: ( 1,28W/kg )
yakında aranızda zombi olarak gezebilirim.. :dry: nickimi de değiştirir "zombi87" yaparım :ehe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Her yanımız cep telefonları ve onların sarları ile sarmalanmış durumda zaten. Boşver. :karisti:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Her yanımız cep telefonları ve onların sarları ile sarmalanmış durumda zaten. Boşver. :karisti:

cep telefonu olsa iyi; wi-fi, bluetooth cihazları, telsis telefonlar, radyo frekansları... harbi sarıp sarmaladılar çevremizi :pro: göz görmeyince gönül katlanırmış :ehe

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
:rica: nasıl beğendin mi?

yandexden kat kat daha iyi qr okuyucusu bile var. Şimdi yandex arama uygulamasını kaldırsam tekrar dil ve bölge olarak türkiye seçersem sıkıntı olurmu ? Yani kaldırdım diyelim şimdi trye döndüm tekrar yandex aramayı yükledim o dokunmatik tuşa basınca sıkıntı olmaz değil mi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yandexden kat kat daha iyi qr okuyucusu bile var. Şimdi yandex arama uygulamasını kaldırsam tekrar dil ve bölge olarak türkiye seçersem sıkıntı olurmu ? Yani kaldırdım diyelim şimdi trye döndüm tekrar yandex aramayı yükledim o dokunmatik tuşa basınca sıkıntı olmaz değil mi ?

Arkadaşlar eğer QR Kod Okuyucu bir uygulama arıyorsanız.

Tek kelimeyle mağazanın en iyisi. (Tecrübeyle sabittir)

Başlangıç ekranımda yer alan vazgeçilmez uygulamalardan...

ÖEY

ÖEY

Üye

Ben bu uygulamayı indirecektim ama sonra istediği izinlere baktım ve resmen k.çımızdaki dona kadar izin istiyor diye vazgeçtim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben bu uygulamayı indirecektim ama sonra istediği izinlere baktım ve resmen k.çımızdaki dona kadar izin istiyor diye vazgeçtim.

Çok önemli değil.
İzin verseniz de birşey olduğu yok.
Vermeseniz de olur, tamamen size kalmış.

Gelmiş geçmiş en iyi QR kod okuyucu, inanılmaz iyi ve hızlı okuyor. :oke:

narnia16

narnia16

Üye

Abi sen bir uygulamayı bu kadar methediyorsan bize de indirmek düşer o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi ben yükleyeli çok oldu ve hayretler içindeyim. Hatta ben telefonu daha cebimden çıkartmadan okutacağım barkodu çözmüş internet sitesine yönlendirmiş oluyor. :P (abarttım kabul ediyorum). Bazen oha diyorum, orası gerçek. :d:

ÖEY

ÖEY

Üye

Çok önemli değil.
İzin verseniz de birşey olduğu yok.
Vermeseniz de olur, tamamen size kalmış.

Gelmiş geçmiş en iyi QR kod okuyucu, inanılmaz iyi ve hızlı okuyor. :oke:
Valla benim içime kurt düşüyor böyle bir tomar izin isteyen uygulamaları görünce. Bir şey olmaz derken MS'in aldığı önlemler falan mı var bu konuda? Gerçi biz izni verdikten sonra her şeyi yapar adamlar. MS istediği kadar önlem alsın. Neyse ben az izin isteyenini bulup kullanırım :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada Lumia 925'e de güncelleme geliyormuş.

Sürüm No: 3049.0000.1330.0003

Değişiklikler:

•Saat ekranının final versiyonu (Cihaz ilk çıktığında üzerinde beta yüklüydü)
•Bluetooth ses, FM radyo ve arama sesi kalitesinde iyileştirmeler
•Genel kullanım ve performans iyileştirmeleri

skynet

Üye
Windows Phone için "Scan - QR Code and..." uygulamasına göz atın
Buda oldukça iyi :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone için "Scan - QR Code and..." uygulamasına göz atın
Buda oldukça iyi :)

Mağazadakilerin hepsini tek tek indirip test etmiştim zamanında.
NeoReader'a meydan okuyabilecek kapasitede uygulama yok :oke:

Üst Alt