E, bende diyorum işte sistemin eksikliklerinde hangilerinin giderileceğini kimse kesin ve net söylemeyez. Ha, mesela bildirim merkezinin gelmesi bekleniyor. Veya multitasking ekranında uygulama kapatma özelliğinin gelmesi bekleniyor. Bu saydıklarım mesela GDR3 ve WP8.1 ile gelecek ama gelecek derken kesin ve net bir açıklama da yok. Hep sitelerin MS yetkilisinden duyduk şeklinde haberleri bunlar. Ama MS der ki arkadaş sistemde sorun oldu bir sonraki büyük güncellemeye kalacak, o zaman yapacak fazla bir şey yok

Isınmadır, pilin hızlı gitmesidir v.b. sorun yaşayanlar var. Misal ben ama yaşamayanlar da var. O tamamen şans işi fakat iphone veya samsung bir telefon alsanda bu sorunları yaşayabilirsin. Kimse yaşamayacağının garantisini sana veremez.
Sen bu sorunları boşver ve ne istediğine karar ver. Örneğin oyun uygulama sayısı diğer platformlara göre az bu seni çok ilgilendirmez mesela dersin ki bana takılmayacak, kasılmayacak bir sistem lazım o zaman al gitsin WP telefon. Ama dersin ki ben deli gibi oyun oynarım, oyunsuz olmaz o zaman oyun dağarcığı daha geniş olan ios veya androidi seç. Bu işler biraz kişisel zevklere göre şekillenir. Mesela bana marketteki oyunlar fazlasıyla yetiyor
- - - Eklendi - - -
Ayrıca bildirim sorunu genel bir sorun ama bu sorunu yaşamadığını söyleyen kullanıcılarda var. Kendilerini nefretle kınıyorum bu arada