Nokia Pro Cam, Nokia Video Trimmer ve Nokia Video upload

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Bu yaziyi bulunca hemen altina bu kodu yapistiriyoruz

if (oSession.uriContains ("RM-892_eu_italy_218"))

{
oSession.url = oSession.url.Replace ("RM-892_eu_italy_218", "RM-877_nam_att_205");
}

6. Kirmizi olan yaziyi telefonunuz daki "ayarlar-> ekstra + Info" ya girip kendi telefon bilgilerinizle degismeniz gerek

mesela ben Almanyada yasadigimdan benim bilgiler su
RM-821_eu_euro2_248
bu yazıyı lumia 620'ye göre nasıl yapabilirim?

skynet

Üye
Bu yaziyi bulunca hemen altina bu kodu yapistiriyoruz

{
oSession.url = oSession.url.Replace ("RM-892_eu_italy_218", "RM-877_nam_att_205");
}

6. Kirmizi olan yaziyi telefonunuz daki "ayarlar-> ekstra + Info" ya girip kendi telefon bilgilerinizle degismeniz gerek

RM-821_eu_euro2_248
bu yazıyı lumia 620'ye göre nasıl yapabilirim?

Ekstra bilgilere gir oradaki bilgileri kırmızı olan kilerle değiştir bu kadar

- - - Eklendi - - -

bide böyle denerim şuan evde değilim

ben 620 kullanıyorum siz yaptığınız adımları teker teker uazarmısınız

Fiddler´i kurup calistiriyoruz.

tools -> fiddler options -> connection -> allow remote connection´i isaretliyoruz

ok´e tiklayip uygulamayi yeniden baslatiyoruz

Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (709x385px)

3. Ctrl ve r´ye ayni anda basip Notepad´i aciyoruz

4. Ctrl ve f´ya basip arama butonunu aciyoruz ve su metni ariyoruz

static function OnBeforeRequest (oSession: Session) {

5. Bu yaziyi bulunca hemen altina bu kodu yapistiriyoruz

{
}

RM-821_eu_euro2_248

7. Notepad deki degisikleri kaydetip Notepad´i kapatiyoruz.

8. Simdi ip-adresimiz gerek

baslat-> cmd yazip enter´e tikliyoruz. Karsimiza cikan pencereye ipconfig yazip ip-adresimizi ögreniyoruz

Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (677x403px)

Ip-adresi yukarida göründügü gibi 192.168.3.124

9. Simdi telefonumuz daki wifi ayarlarini girip bagli oldugumu wifi´nin üzerine basili tutup "düzenle" diyoruz

Proxy´yi acip Server/Url yazan yere Ip-adresimiz yaziyoruz, Port yazan yerede 8888 yaziyoruz ve ok´liyoruz

Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (709x1182px)

Islem tamam´dir

Arkadaşın anlattıklarını aynen uguladım yaptığım bişey yok aslında :) Ama bilmiyorum yaptın mı ben denetim masasından güvenlik duvarını kapattım + modemdeki firewall'lıda devre dışı bıraktım işi garantiye almak için hepsi bu.. : ?

Ama dediğim gibi ip adresini proxy'e girdikten sonra mağazada pro cam'i yükle dediğinde yüklenmeyecek tekrar proxy'i kapatırsan yüklenir :oke:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Söylenen herşeyi harfiyen yaptığıma inanıyorum pc nin güvenlik duvarınıda kapatıyorum proxy ayarlarınıda Telden yapıyorum ama barcode okutup mağazaya girdiğimde uyumsuz olarak görüyor.

Farklı 2 pc denedim maalesef aynı :(

csH

csH

Üye
8 mb indiriliyor yazıyo ama hiç ilerlemiyo wi-fi ağı da yazmıyo devam etmi[/URL][/IMG]yo yani

- - - Eklendi - - -

oh bee yukledim sonunda en son proxy yi kapadım sanıyodum tike basmamışım yani kapamamış oldu sonunda :D :D :D

dakamon

dakamon

Üye
Ya beyler bende denilenleri harfiyen uyguladım internette sayfalar açılmıyor sanki internet bağlantısı kopmuş gibi.

- - - Eklendi - - -

Haliyle indiremiyorum programalrı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yok ya yğkleyemiyorum uygulama uyumsuz diyor of

jumuu

Üye
Arkadaşlar telefon ile pcyi aynı wifi uzerinden mi internete bağlamak gerekiyor? Mesela int. Cafelerde bağlantılar kablolu olduğu için wifi yok.ama evimde internet var.internet cafede bu dediklerinizi yapsam,evime gelip evime gelip kendi wifi bağlantım ile indirebilirmiyim?

gizemlixx

Üye
arkadasım net bi acıklama yapmamıssın
static function OnBeforeRequest (oSession: Session) { bu kodu neyde arıcaz

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon ile pcyi aynı wifi uzerinden mi internete bağlamak gerekiyor? Mesela int. Cafelerde bağlantılar kablolu olduğu için wifi yok.ama evimde internet var.internet cafede bu dediklerinizi yapsam,evime gelip evime gelip kendi wifi bağlantım ile indirebilirmiyim?

Bilgisayar ve Telefon ayni wifi´ye bagli olmasi gerekiyor

- - - Eklendi - - -

arkadasım net bi acıklama yapmamıssın
static function OnBeforeRequest (oSession: Session) { bu kodu neyde arıcaz

Hocam net aciklama yapmamissin diyorsun, sen yapilis seklini okudun mu?

3. Ctrl ve r´ye ayni anda basip Notepad´i aciyoruz

4. Ctrl ve f´ya basip arama butonunu aciyoruz ve su metni ariyoruz

static function OnBeforeRequest (oSession: Session) {

Notepad´i acinca Ctrl ve f´e basip arama butonu cikacak, demek ki bunu yapmadin ki, bana net aciklama yapmamissin diyorsun

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Abiler OTA ile gelen ambervegdr2 güncellemesinden sonrada bu yöntem ile yükleyebilirmiyiz ?

skynet

Üye
Yüklenir diye umut ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim

gizemlixx

Üye
ctrl r ye basıyorum notepad açılmıyor ikincisi notepadı kendim açıyorum ctrl f ye basıyorum bundada arama butonu çıkmıyor yardım edin o zaman denedim ki yazıyorum arkadaşım

dakamon

dakamon

Üye
Hoba yükledim ellerinize sağlık konu için :)

texasteam

Üye
Teşekkürler süper oldu sorunsuz çalışıyo lumia820 de :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Vay arkadaş bir ben mi beceremiyorum şu işi :(

skynet

Üye
Bu gün dikkat ettim pro cam ile çektiğim videoyu pc'de izlerken ses çift kanal geliyor ve oldukça da iyi meğerse pro cam bizde de çift kanal çalıyormuş :yuru

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
ctrl r ye basıyorum notepad açılmıyor ikincisi notepadı kendim açıyorum ctrl f ye basıyorum bundada arama butonu çıkmıyor yardım edin o zaman denedim ki yazıyorum arkadaşım

Arama butonu cikmiyorsa eger, kendin araman gerekir o metni. Notepad´in ortasina dogru gelmeden 1-1,5 cm kala olmasi gerek.

Üst Alt