Her Marka'nın(Nokia,HTC,Samsung) Kendine Özel Uygulamalarını Bu Programla Direk Bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Her Marka'nın(Nokia,HTC,Samsung) Kendine Özel Uygulamalarını Bu Programla Direk Bulacaksınız.

Her Marka'nın(Nokia,HTC,Samsung) Kendine Özel Uygulamalarını Bu Programla Direk Bulacaksınız.OEM Uygulama kilidini kırınca bu uygulamaları rahat indirmek ve bulmak için çok iyi bir program.

luckysleven

luckysleven

Üye
bu nasıl konu açma aşkıdır sendeki haha : ) buda tutmaz ama mağaza güncellemeleri bölümüne gider : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Murat Alper
acoustic

acoustic

Üye
teşekkürler

sauozgur

sauozgur

Üye
bende dün farkettim bu uygulamayı lumia pusher kaldırılınca alternatif arıyodum baya güzel uygulama:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber ve bilgilendirme nitelikli olduğundan, ayrıca pek çok kullanıcı için yarar sağlayacak bir uygulama olduğundan kalmasında sakınca yok.

Konu için teşekkürler.

Not: Konuya görseller eklenmiştir.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Bu sefer tuttu hahhaha :kop2:

acoustic

acoustic

Üye
yani 30 mesaj mı yani ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Teşekkürler bir deneyelim bakalım :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel ve iş görecek bir uygulama.
Lumia Pusher'ı kaçırmış olan arkadaşlar bu uygulamayı deneyebilirler. :oke:

serinaga

serinaga

Üye
Bence de son derece faydalı bir konu olmuş, hele şu fiddler2 sertifikayı bir yükleyeyim tele, Samsung-HTC hak getire, dilediğini yükle, konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada unutmadan. Konu 3 değil 10 sayfayı görür gibi :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Bence de son derece faydalı bir konu olmuş, hele şu fiddler2 sertifikayı bir yükleyeyim tele, Samsung-HTC hak getire, dilediğini yükle, konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada unutmadan. Konu 3 değil 10 sayfayı görür gibi :)

iyide sende lumia yokmu ? zaten yüklenecek uygulamalar hep nokiada var : ) samsungun da 1 tane uygulaması var . Htc nin saati zaten yüklenmiyor yani lumiacıların işine yaramaz bu uygulama : )

Tacettinn

Tacettinn

Üye
iyide sende lumia yokmu ? zaten yüklenecek uygulamalar hep nokiada var : ) samsungun da 1 tane uygulaması var . Htc nin saati zaten yüklenmiyor yani lumiacıların işine yaramaz bu uygulama : )
Ben yükledim HTC saatini. Fakat geri sildim :ehe

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler işe yarar bir şey gibi :)

ÖEY

ÖEY

Üye
HTC saati uygulamada yok zaten. Saat için indirmek isteyen varsa hiç heveslenmesin :D Onun dışında Nokia'nın tüm uygulamları var. Çok rahat bir şekilde Lumia Pusher'ın yerini dolduran bir uygulama olmuş.

Üst Alt